Thanos
Üstün
Bundan yaklaşık 3 hafta önce çoğu forum kullanıcısının bildiği, hatta ilk başta 20 kişinin 500 lira, bir kişinin de 25.000 TL bakiye kazandığını görmüşsünüzdür. 500 lirayı kazananlardan biri ve 25.000 liralık hediyeyi ben kazandım. Ürünü aldığım günün ertesi günü iade etmiştik, çünkü üründe sıkıntı vardı. Sonrasında kendisiyle anlaştık 2 Ekim 2025 tarihinde ancak tekrar bir alışveriş yapabileceğini söyledi ve bugün ise az önce babası beni aradı ve bu durumlardan haberinin olmadığını, mağdur olduklarını dile getirdi. Ürünü iade etmesem belki de adam parasını isteyebilirdi ve bu durumda ben mağdur olabilirdim. Bu konuyu ise kendisinin yapacağı çekilişleri hatta moderatörler de okuyorsa açacağı konuları elden geçirmeden açmamalarını tavsiye ediyorum. 25.000 liralık bakiye kısmı yalan oldu, diğer 500 lira ve 1.000 liralık dağıtılan paraların peşine düşer mi bilemiyorum ama durum bu.
İlgili konu.
Konuyu hala takip eden arkadaşlar için bir bilgilendirme yapmak istedim, dragon adlı hocamızı bu zamana kadar hiç tanımadım. Hatta açık konuşayım ilk başta alacağını bile düşünmüyordum, az önce kendisi hesabıma girerek satın aldı. Hakkettiğim veya hakketmediğim konusu tartışılır. Amazon'dan 500 liralık ekstra bir kod alınmıştı eğer gelirse ve hediye edilebiliyorsa @DRAGON Hocamızın adına birde ben çekiliş yapacağım. Herkesin iyi dilekleri için teşşekkürler, umarım herkes istediği her şeye ulaşır.
İlgili konu.
Son düzenleyen: Moderatör: