Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Thanos

Üstün
Bundan yaklaşık 3 hafta önce çoğu forum kullanıcısının bildiği, hatta ilk başta 20 kişinin 500 lira, bir kişinin de 25.000 TL bakiye kazandığını görmüşsünüzdür. 500 lirayı kazananlardan biri ve 25.000 liralık hediyeyi ben kazandım. Ürünü aldığım günün ertesi günü iade etmiştik, çünkü üründe sıkıntı vardı. Sonrasında kendisiyle anlaştık 2 Ekim 2025 tarihinde ancak tekrar bir alışveriş yapabileceğini söyledi ve bugün ise az önce babası beni aradı ve bu durumlardan haberinin olmadığını, mağdur olduklarını dile getirdi. Ürünü iade etmesem belki de adam parasını isteyebilirdi ve bu durumda ben mağdur olabilirdim. Bu konuyu ise kendisinin yapacağı çekilişleri hatta moderatörler de okuyorsa açacağı konuları elden geçirmeden açmamalarını tavsiye ediyorum. 25.000 liralık bakiye kısmı yalan oldu, diğer 500 lira ve 1.000 liralık dağıtılan paraların peşine düşer mi bilemiyorum ama durum bu.

İlgili konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belliydi zaten kimse durduk yere o kadar para dağıtmaz.
Bu arkadaş başkalarına bildiğim kadarıyla telefon bile dağıtmış bir insan, ben ürünü iade etmiştim. Peki ürünü iade edemeyip sonradan haberi olanlar onlar nasıl bu konuyla ilgili ne yapacak?

@sickboyrari, hocam da kendisi zamanında bu şahıstan çekiliş kazanmış bir insan, konuyla ilgili düşünceleriniz nedir?

@Nehir Hocam da kendisi zamanında bu şahıstan çekiliş kazanmış bir insan, konuyla ilgili düşünceleriniz nedir?
Merhaba,

Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Benim yetkili kimliğim ile çekilişlere katılmam yasak. Ben sadece rapor sistemi ile bizlere ulaşan kişilere DM başlattım hediyelerini alabilmeleri için. Yanlış hatırlamıyorsam 20 küsür DM açtım bahsi geçen üyenin çekilişi için. Bizler moderasyon ekibi olarak çekiliş, alışveriş ve bazı gerekli durumlarda üyelerle DM açarız ve Sosyal kurallarına aykırı herhangi bir şey olmaması için de DM'de bulunmaya devam ederiz. DM'lerde katılımcıları ekledikten sonra hiçbir müdahalede bulunmadım, alışveriş sonlandığında da kilitleyerek görevimi yerine getirdim.

İyi Sosyaller.

Bundan yaklaşık 3 hafta önce çoğu forum kullanıcısının bildiği, hatta ilk başta 20 kişinin 500 lira, bir kişinin de 25.000 TL bakiye kazandığını görmüşsünüzdür. 500 lirayı kazananlardan biri ve 25000 liralık hediyeyi ben kazandım. Ürünü aldığım günün ertesi günü iade etmiştik, çünkü üründe sıkıntı vardı. Sonrasında kendisiyle anlaştık 2 Ekim tarihinde ancak tekrar bir alışveriş yapabileceğini söyledi ve bugün ise az önce babası beni aradı ve bu durumlardan haberinin olmadığını, mağdur olduklarını dile getirdi. Ürünü iade etmesem belki de adam parasını isteyebilirdi ve bu durumda ben mağdur olabilirdim. Bu konuyu ise kendisinin yapacağı çekilişleri hatta moderatörler de okuyorsa açacağı konuları elden geçirmeden açmamalarını tavsiye ediyorum. 25000 liralık bakiye kısmı yalan oldu, diğer 500 lira ve 1000 liralık dağıtılan paraların peşine düşer mi bilemiyorum ama durum bu.

İlgili konu.

Babası belki de ne zorluklarla kazandığı parayı burada mı dağıtmış? Kendi maddi özgürlüğü olmadan bunu yapması çok yanlış. Üyenin bir ceza alması gerektiğini düşünmekteyim. Yarın bir gün savcı veya hakim ile yüz yüze saçma sapan bir olay için karşı karşıya gelebilirsiniz. İlginç gelmişti bende katıldım o cekilislerden birine acaba kara para vs nasıl böyle dağıtıyor diye düşünmüştüm.

Babası belki de ne zorluklarla kazandığı parayı burada mı dağıtmış? Kendi maddi özgürlüğü olmadan bunu yapması çok yanlış. Üyenin bir ceza alması gerektiğini düşünmekteyim. Yarın bir gün savcı veya hakim ile yüz yüze saçma sapan bir olay için karşı karşıya gelebilirsiniz. İlginç gelmişti bende katıldım o cekilislerden birine acaba kara para vs nasıl böyle dağıtıyor diye düşünmüştüm.
Vallaha şu anlık bir şey yok adam mağdur olduğunu dile getirdi, TSK'ya attığı paraları saymıyorum bile sırf iki like uğruna izinsiz harcamalar yaptı. Ben ilgili şahsın babasına kazandığım 500 lirayı da IBAN atılması durumunda göndereceğimi söyledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.