DRAGON adlı üyenin açtığı çekilişlere katılmayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babasından sağlam fırça yemiştir eleman.
Fırça ile olacak iş değil 16 yaşında sanırım bir süre kendisinin evde kalıp ne yaptığını düşünmeli. Veyahut Türk aileleri genel olarak ceza konusunda baya geniş kapsamlı özgün fikirler buluyor. Eminim hallederler.

Babasından sağlam fırça yemiştir eleman.
Konu açılmadan 5 dakika önce aktif olmuş, fırça haricinde dövmeye kadar gitmiştir. Bu arada bu bağış konusu sadece bu forum içine harcanan para dışarıda ne kadar harcanmıştır bilemiyoruz.

Arkadaşın yaşını, fotoğrafını vesaire biliyorum hocam ama maalesef onları burada söylemek doğru olmaz ama yaklaştığınızı söyleyebilirim.

Forum içi çekilişler yasaklanmalı teşvik edenler de banlanmalı. Paranın nereden geldiği ve nereye gideceği bilinmiyor çünkü.

Aslında bu gibi bir teknoloji forumunda maddi imkanı yüksek olan gidip dilenciye ya da başka bir yere para vermek istemeyen birisi yapmalı. En azından birisinin ufak çaplı hayali gerçekleşir. Moderatörlere vs bakiyesini resim olarak atıp kanitlayabilirse sorun olmaz diye düşünüyorum.

Babasının parasını neden çekilişe harcasın ki? Bunu anlamış değilim.

Kanıtlayamazsa banlansın, linkteki konuyu az çok okudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…