v410

Uzman
Yeni kullanmaya başladım bu mouseu. Solda bulunan 2 tuşa 2 ayrı makro yazıyorum ana 2si aynı anda çalışmıyor. DD v3 kullanıyodum böyle bir sorun yoktu. Nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

Yeni kullanmaya başladım bu mouseu. Solda bulunan 2 tuşa 2 ayrı makro yazıyorum ana 2si aynı anda çalışmıyor. DD v3 kullanıyodum böyle bir sorun yoktu. Nasıl çözebileceğimi bilen var mı?
1. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: DragonFly A9'unuzun yazılımını en son sürüme güncellediğinizden emin olun. Genellikle üreticilerin web sitesinden en son sürümü bulabilirsiniz.

2. Makro Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Yazılımı açın ve makro ayarlarını kontrol edin.
- İki tuşa yazdığınız makroların çakışmadığından emin olun. Eğer iki makro aynı anda tetiklenecek şekilde ayarlandıysa, bu sorun yaratabilir.

3. Aynı Tuşları Kullanın Gibi Yapmamaya Dikkat Edin:
- Her iki tuş için farklı eylem veya zamanlama ayarlarına sahip olduğundan emin olun. Bazı yazılımlarda "tuş basma" süreleri sorun yaratabilir.

4. Makroları Sıfırlayın: Her iki makroyu da silin ve yeniden oluşturmayı deneyin. Bazen eski ayarlar hatalı kalabilir.

5. Donanım Bağlantılarını Kontrol Edin:
- Mouse'u bilgisayardan çıkarın, birkaç saniye bekledikten sonra tekrar takın. Farklı bir USB portu kullanmayı deneyin.

6. Düşük Güç Modunu Kontrol Edin:
- Sisteminizin güç yönetimi ayarlarında, USB aygıtlarınızın düşük güç moduna geçip geçmediğini kontrol edin. Bu, mouse'un performansını etkileyebilir.

7. Farklı Bilgisayarda Deneyin: Eğer mümkünse bu mouse'u başka bir bilgisayara bağlayın ve aynı makro ayarlarını test edin. Sorunun mouse'ta mı yoksa bilgisayarınızda mı olduğunu anlamaya yardımcı olur.

Sorun hala çözülmediyse, detaylı teknik bilgi sağlayarak yeni bir kontrol yapabilirim.