Bütçe
10.000 TL
Watt tüketimi azlaacağından dolayı 12v kanalındaki yük miktarıda otomatik olarak azalır. Yani evet, düzelebilir lakin kapanma olup olmayacağıda kesin değil zaten. Olursa yaparsınız.
Korktuğum şey, sistemde kapanmalar olursa PSU'nun nasıl tepki vereceği çünkü söylediğim gibi elimdeki PSU kalitesiz. Bu yüzden bir yandan İntel Arc a750 + mag a550bnl kombinasyonu yapmayı düşünüyorum ama aklıma takılmıyorda değil acaba rx7600 alırsam elimdeki psu beni taşır mı diye. Sizce kalitesiz PSU riski alınır mı birkaç ay için? Aşırı kararsız kaldım o yüzden bu kadar çok soruyorum, kusura bakmayın.

Korktuğum şey, sistemde kapanmalar olursa PSU'nun nasıl tepki vereceği çünkü söylediğim gibi elimdeki PSU kalitesiz. Bu yüzden bir yandan İntel Arc a750 + mag a550bnl kombinasyonu yapmayı düşünüyorum ama aklıma takılmıyorda değil acaba rx7600 alırsam elimdeki psu beni taşır mı diye. Sizce kalitesiz PSU riski alınır mı birkaç ay için? Aşırı kararsız kaldım o yüzden bu kadar çok soruyorum, kusura bakmayın.
Ben dandik PSU ile 6900 XT yaktım. PSU kaliteli olmayınca, başka donanımlara zarar verebiliyor. UV yapıp kullanırsanız idare edeceğini düşünüyorum.

@jaschjasch Engellemek değil de PSU'nun 12v kanalından verdiği gücü azaltırsınız diyeyim ekran kartına undervolt yapmanız yararınıza olur. Kapanma ihtimali düşer daha az watt isteyeceği için.