Zamanında, özellikle de 2016 sürümünü sürekli oynardım. Kadrodaki oyuncuların hepsi siyah/100 oyunculardı. Her zaman da son kısımda, kendi takımımızla maç yaptığımız zaman kaybederdim 😅 Fakat artık yıllar geçmesine rağmen firma üstüne bir şey eklemiyor. 16 sürümünde ne ise 25 sürümünde de aynı.

Zamanında, özellikle de 2016 sürümünü sürekli oynardım. Kadrodaki oyuncuların hepsi siyah/100 oyunculardı. Her zaman da son kısımda, kendi takımımızla maç yaptığımız zaman kaybederdim 😅 fakat artık yıllar geçmesine rağmen firma üstüne bir şey eklemiyor. 16 sürümünde ne ise 25 sürümünde de aynı.

Hocam hiçbir özellik gelmemeine rağmen çok güzel bana göre çok güzel goller atılıyor gerçekçi. Oynuyorsanız beklerim. Aşırı iyi hocam.

Hocam hiçbir özellik gelmemeine rağmen çok güzel bana göre çok güzel goller atılıyor gerçekçi. Oynuyorsanız beklerim. Aşırı iyi hocam.
Ara sıra gezinirken tekrar karşıma çıkıyor fakat o zamandan beri sadece 1-2 kez tekrar yükleyip denedim. Onca yıl, yüzlerce saatim geçmiştir, sanırım bu kadar yeter 😅 Artık oynarsam da Fifa oynarım artık.

Ara sıra gezinirken tekrar karşıma çıkıyor fakat o zamandan beri sadece 1-2 kez tekrar yükleyip denedim. Onca yıl, yüzlerce saatim geçmiştir, sanırım bu kadar yeter 😅 artık oynarsam da FIFA oynarım artık.

Instagram ve arkadaş çevrem olarak galiba ben "gay" im. Pesi ya da FIFA'dan nefret ederim.

25 versiyonunu oynamıyorum fakat 16'dan 21'e kadar hepsini oynamıştım hatta 19'a kendimi öyle bir kaptırmıştım ki rahat 1000-2000 saatim vardır. Şuan muhtemelen istesem de oynayamam sıkıcı gelir özellikle de 2021'de Pes Mobile geçtikten sonra.

Oynuyorum kadrom nasıl sence.

Dosya Ekleri

• 1743511077760.webp
    1743511077760.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 52