Princeofmath

Uzman
Merhaba, yakın zamanda DT 990 Pro X alacağım ve anakart Gigabyte H610M DAC'sız kulaklıktan tam performans alır mıyım? (Genel olarak oyun oynuyorum, oyunlar için soruyorum.) DAC alırsam ne kadar bir ses iyileştirmesi olur, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Soyle bir dongle DAC almani oneririm minimum. Gereksiz masraf olmaz. Sesi iyilestirir ve tam verim alirsin. Stok yok su an. Beklemelisin.

Buna da bakabilirsin. Iki marka da model de iyidir.

Soyle bir dongle DAC almanı oneririm minimum. Gereksiz masraf olmaz. Sesi iyilestirir ve tam verim alirsin. Stok yok su an. Beklemelisin.

DAC'sız tam verim alamaz mıyım? Çoğu kişi DAC'a gerek yok demişti.

Bariz fark yaratır DAC. Özellikle ses yüksekliği olarak, yüksek ihtimalle ses yüksekliği yetmeyecek anakartın.

Araştırmalarımda çoğu kişi DAC'a gerek olmaz diyordu ama o yüzden bu modeli seçtim.

Soyle bir dongle DAC almani oneririm minimum. Gereksiz masraf olmaz. Sesi iyilestirir ve tam verim alirsin. Stok yok su an. Beklemelisin.

FiiO KA11 nasıl, alınır mı?

Bariz fark yaratır DAC. Özellikle ses yüksekliği olarak, yüksek ihtimalle ses yüksekliği yetmeyecek anakartın.
Hocam DT 990 Pro X'i tam besleyecek F/P DAC önerir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
DAC'sız tam verim alamaz mıyım? Çoğu kişi DAC'a gerek yok demişti.

Araştırmalarımda çoğu kişi DAC'a gerek olmaz diyordu ama o yüzden bu modeli seçtim.

FiiO KA11 nasıl, alınır mı?

Hocam DT 990 Pro X'i tam besleyecek F/P DAC önerir misin?
Kim demisse saglam sallamis. Bu kadar ust duzey bir kulaklik sadece PC'nin anakartindaki ses kartiyla kullanilmamali. KA11 overpriced. Onu almani pek onermem. Wraith'deki NK1 ve EPZ olan gayet iyi fiyatlarina gore. Artik 100 dolarlik IEM'ler bile DAC ister duruma geldi.

DAC'sız tam verim alamaz mıyım çoğu kişi DAC'a gerek yok demişti?

Arıştırmalarımda çoğu kişi DAC'a gerek olmaz diyordu ama o yüzden bu modeli seçtim.

DAC'a gerek duymaz değil. Üst düzey pahalı bir DAC'a gerek duymaz sadece. Tam verim alamazsın çünkü anakartın taş çatlasa 32 ohm besler. Ki aynı anakarta ben de sahibim, 32ohm stüdyo kulaklığımı taktığımda ses seviyesi düşüktü. Arkadaşın önerdiği dacları ben de öneririm stok beklersen.

Kim demisse saglam sallamis. Bu kadar ust duzey bir kulaklik sadece PC'nin anakartindaki ses kartiyla kullanilmamali. KA11 overpriced. Onu almani pek onermem. Wraith'deki NK1 ve EPZ olan gayet iyi fiyatlarina gore. Artik 100 dolarlik IEM'ler bile DAC ister duruma geldi.
Oyunlarda ses kasma için istiyorum. İki model arasından NiceHCK NK1'i beğendim, iş görür değil mi oyun performansı için?

DAC'a gerek duymaz değil. Üst düzey pahalı bir DAC'a gerek duymaz sadece. Tam verim alamazsın çünkü anakartın taş çatlasa 32 ohm besler. Ki aynı anakarta ben de sahibim, 32ohm stüdyo kulaklığımı taktığımda ses seviyesi düşüktü. Arkadaşın önerdiği dacları ben de öneririm stok beklersen.
Oyunlarda ses kasma için istiyorum. İki model arasından NiceHCK NK1'i beğendim, iş görür değil mi oyun performansı için?

Duz NK1 degil de Max olani alman daha iyi olur. CX31993 tek basina yeterli olmayacaktir.

Kasada Type-C girişi yok onun için de dönüştürücü mü almak lazım. Kasanın normal üst USB girişine mi arka taraftaki USB 3.0'a mı takmak lazım.
Dönüştürücü lazım. Herkes o şekilde kullanıyor zaten. Bunu alabilirsin. Çıkışlar fark yaratmaz. Hangisi daha rahat geliyorsa onu kullanırsın. Dönüştürücü önerim.