Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.090 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.888 14 Ekim 2025 #1 Günlük için arıyorum. Windows 11'i oyun için Linux'u gündelik işler için kullanacağım. Mint denedim hevesimi aldım. Biraz yeni bir şeyler arıyorum.
Günlük için arıyorum. Windows 11'i oyun için Linux'u gündelik işler için kullanacağım. Mint denedim hevesimi aldım. Biraz yeni bir şeyler arıyorum.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.578 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.088 14 Ekim 2025 #2 Cachy.
Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.653 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye 14 Ekim 2025 #3 Fedora öneririm.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.832 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.236 Yer Bootloader 14 Ekim 2025 #4 Çok fazla öneri gelecek sana tavsiyem Ubuntu, Fedora gibi halihazırda çok kullanılan bir dağıtım seçmen.
Çok fazla öneri gelecek sana tavsiyem Ubuntu, Fedora gibi halihazırda çok kullanılan bir dağıtım seçmen.
KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.090 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.888 14 Ekim 2025 #5 kompetankedi dedi: Çok fazla öneri gelecek sana tavsiyem Ubuntu, Fedora gibi halihazırda çok kullanılan bir dağıtım seçmen. Genişletmek için tıkla... Ubuntunun Windows 11'den farkı yok artık. Çok kapitalist ve bir sürü gereksiz program var. Fedora'ya şans verebilirim.
kompetankedi dedi: Çok fazla öneri gelecek sana tavsiyem Ubuntu, Fedora gibi halihazırda çok kullanılan bir dağıtım seçmen. Genişletmek için tıkla... Ubuntunun Windows 11'den farkı yok artık. Çok kapitalist ve bir sürü gereksiz program var. Fedora'ya şans verebilirim.
Ufuk Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 343 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 365 Yer Trokia 14 Ekim 2025 #6 Manjaro fena değildir.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 337 Beğeniler 139 Yer Linus Torvalds'ın Evi 14 Ekim 2025 #7 Fedora veya fedora tabanlı tercih et,Oyun için çok daha yeni paketler güncell ve daha odaklı rahat çalışır ha arch tabanlılarda çok iyidir.
Fedora veya fedora tabanlı tercih et,Oyun için çok daha yeni paketler güncell ve daha odaklı rahat çalışır ha arch tabanlılarda çok iyidir.
KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.090 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.888 14 Ekim 2025 #8 Batuşş dedi: Fedora veya fedora tabanlı tercih et,Oyun için çok daha yeni paketler güncell ve daha odaklı rahat çalışır ha arch tabanlılarda çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi oyun için aramıyorum. Daha çok günlük kullanım için.
Batuşş dedi: Fedora veya fedora tabanlı tercih et,Oyun için çok daha yeni paketler güncell ve daha odaklı rahat çalışır ha arch tabanlılarda çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi oyun için aramıyorum. Daha çok günlük kullanım için.
1 140 Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 62 Çözümler 2 Beğeniler 50 14 Ekim 2025 #9 Yeni ve farklı bir şeyler arıyorsan Void, Gentoo, Chimera gibi dağıtımlara bakabilirsin.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 337 Beğeniler 139 Yer Linus Torvalds'ın Evi 14 Ekim 2025 #10 Wartz dedi: Dediğim gibi oyun için aramıyorum. Daha çok günlük kullanım için. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam oyun içinde güzel bir tercihtir genelde herkes en çok linuxta oyun oynanırmı ona göre linux distro isterlerde yinede söyledim.Neyse günlük kullanım için fedorada yeterli eğer kolay olsun dersen başka bişeyde bakabilirsin araştıracam. Silinen üye dedi: Yeni ve farklı bir şeyler arıyorsan Void, Gentoo, Chimera gibi dağıtımlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gentoo çok zor bi dağıtımdı sanırsam.
Wartz dedi: Dediğim gibi oyun için aramıyorum. Daha çok günlük kullanım için. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam oyun içinde güzel bir tercihtir genelde herkes en çok linuxta oyun oynanırmı ona göre linux distro isterlerde yinede söyledim.Neyse günlük kullanım için fedorada yeterli eğer kolay olsun dersen başka bişeyde bakabilirsin araştıracam. Silinen üye dedi: Yeni ve farklı bir şeyler arıyorsan Void, Gentoo, Chimera gibi dağıtımlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gentoo çok zor bi dağıtımdı sanırsam.