- Makaleler
- 3
Merhabalar. Dual Boot Linux kurdum ama NVIDIA sürücüsü nasıl kurulur çözemedim. RUN dosyası indiriyor.
Ubuntu'da ekran kartını kurmakta kolaylık sağlayacak bir yazılımın olması lazım, NVIDIA'nın sistesinden indirmeyin.Merhabalar. Dual Boot Linux kurdum ama NVIDIA sürücüsü nasıl kurulur çözemedim. RUN dosyası indiriyor.
Ubuntu'da ekran kartını kurmakta kolaylık sağlayacak bir yazılımın olması lazım, NVIDIA'nın sistesinden indirmeyin.Merhabalar. Dual Boot Linux kurdum ama NVIDIA sürücüsü nasıl kurulur çözemedim. RUN dosyası indiriyor.
Eski sürücüyü kurdu. Güncellememe yarayacak bir araç yok.Ubuntu'da ekran kartını kurmakta kolaylık sağlayacak bir yazılımın olması lazım, NVIDIA'nın sistesinden indirmeyin.
Size sürüm seçtirmedi mi? "Diğer Sürücüler"(?) diye bir yazılım olması lazım oradan size bir çok sürüm sunuyordu, günceli indirebiliyordunuz. Ekran kartınız nedir?Eski sürücüyü kurdu. Güncellememe yarayacak bir araç yok.
Gcc paketi eksik diyor.
GTX 1650 mobile.Size sürüm seçtirmedi mi diğer sürücüler diye bir yazılım olması lazım oradan size bir çok sürüm sunuyordu, günceli indirebiliyordunuz. Ekran kartınız nedir?
550 varsa onu kurun, en günceli o.GTX 1650 mobile.
Önerilen sürücü 535 diyor. O yönetici içinden mi kurayım 550 sürümünü?
535 önerilen sürücü diyordu?
En kararlı sürümü odur o yüzden onu öneriyordur belki bilmiyorum. Gerçi 535 biraz problemliydi ama, siz yine de güncelini kurun sorun yaşarsanız düşürürsünüz tek tıkla.