Dualboot için laptopu yeniden başlatmak cihaza zarar verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 86
  • Etiketler Etiketler
    dualboot
Kardeşim Windows, ben Linux kullanıyorum. Laptopu kullanım amacımız için ortalama günde 2 defa yeniden başlatmanın zararı olur mu?
Başlat menüsünden kapatıyorsanız + Fast Boot kapalı ise Windows'tan sorun olmaz.

Kardeşim Windows, ben Linux kullanıyorum. Laptopu kullanım amacımız için ortalama günde 2 defa yeniden başlatmanın zararı olur mu?
Başlat menüsünden yeniden başlat yaparsanız hiçbir sıkıntı olmaz. Ancak zorla kapatırsanız Laptop’u o zaman sıkıntı oluşur, o da yazılıma zararı olur yani.

Başlat menüsünden kapatıyorsanız + Fast boot kapalı ise Windows'tan sorun olmaz.

Başlat menüsünden yeniden başlat yaparsanız hiçbir sıkıntı olmaz. Ancak zorla kapatırsanız laptopu o zaman sıkıntı oluşur, o da yazılıma zararı olur yani.

Fast boot kapalı. Başlat menüsünden normal kapatıyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Niye herkes garip emojiler attı onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…