DualSense, PC'de adaptive trigger destekliyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anilx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 216
  • Etiketler Etiketler
    dualsense

anilx

Yetkin
Arkadaşlar ben Dual Sense almayı düşünüyorum PC için. Birkaç yazı okudum adaptive trigger doğrudan oyun desteklemiyor, ekstra programlarla simüle ediliyor deniyor. Direkt taksam Steam'den Forza Horizon 5 açarsam adaptive trigger özelliği çalışır mı?

Forza Horizon 5 desteklemiyor. Kendin ayarlamalısın.

Bir tane videoda mermi bittikten sonra bile adaptive trigger geri tepmeye devam ediyormuş, öyle şeyler var mı?

Onun için program kullanıyorlar sanırım. Ben Cyberpunk ve TLOU Part I ve II'yi PC'den DualSense ile oynadım. Program olmadan kullanabiliyordum ve bence çok güzel bir özellik.

Onun için program kullanıyorlar sanırım. Ben Cyberpunk ve TLOU part ı ve II'yi PC'den DualSense ile oynadım. Program olmadan kullanabiliyordum ve bence çok güzel bir özellik.

Program olmadan kullanılıyor o güzel, fakat adaptive trigger falan sıkıntı çıkarıyor.

Program olmadan kullanılıyor o güzel, fakat adaptive trigger falan sıkıntı çıkarıyor.
Hiç sıkıntı yaşamadım. Bluetooth ile kullanılmıyor diyorlardı aldığım zaman ama destekleyen her oyunda bluetooth ile kullanabildim ve hiç sıkıntı çıkarmadı.

Hiç sıkıntı yaşamadım. Bluetooth ile kullanılmıyor diyorlardı aldığım zaman ama destekleyen her oyunda Bluetooth ile kullanabildim ve hiç sıkıntı çıkarmadı.

Bluetooth ile adaptive trigger özelliğini Cyberpunk'ta açabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…