Hocam yeni aldıysanız direkt iade edin o sorun cihaz açılmadan düzelmez bende de DualShock var bir zaman sonra bu sorunlar olabiliyor.

direk iade edin bilkom garantili alın mümkünse VE AMAZONDAN alın 1 ay boyunca ıade kabul edıyor amazon teslım edıldıgı tarıhten ıtıbaren bilkom garantilide alın misal 4 k idi 1 hafta once amazonda SATICIDA amazondu yani suan 4.5 5 bandına bulursun acelen yoksa bekle ama amazon ve bilkomdan al amazon mağdur etmez sizi

Direk iade edin bilkom garantili alın mümkünse VE Amazon'dan alın 1 ay boyunca ıade kabul edıyor Amazon teslım edıldıgı tarıhten ıtıbaren bilkom garantilide alın misal 4 k idi 1 hafta once Amazon'da SATICIDA Amazon'du yani şu an 4.5 5 bandına bulursun acelen yoksa bekle ama Amazon ve bilkomdan al Amazon mağdur etmez sizi

Bekleyeceğim gibi duruyor. Bakalım iade nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum.

Direk iade edin bilkom garantili alın mümkünse VE Amazon'dan alın 1 ay boyunca ıade kabul edıyor Amazon teslım edıldıgı tarıhten ıtıbaren bilkom garantilide alın misal 4 k idi 1 hafta once Amazon'da SATICIDA Amazon'du yani şu an 4.5 5 bandına bulursun acelen yoksa bekle ama Amazon ve bilkomdan al Amazon mağdur etmez sizi

Xbox 9. nesil kol almayı düşünüyorum Hepsiburada satıcısından.

Son düzenleme:
Bekleyeceğim gibi duruyor. Bakalım iade nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum.

Xbox 9. nesil kol almayı düşünüyorum Hepsiburada satıcısından.

2 3 hafta önce 2599 liraya İtopya'da düştü Amazon'da 2899'du o zaman bu fiyatları da aklında bulunsun ona göre alırsın gidip 3800 gibi rakamlar vermene gerek yok 2500 -3000 arasında satıcı Amazon olan İtopya vb yerlerde düşüyor bilgin olsun o paralara çıkacaksan 3800 gıbı ındırım bekle 4 k ya bılkom garantılı satıcısı Amazon olan ürünü al.

2 3 hafta önce 2599 liraya İtopya'da düştü Amazon'da 2899'du o zaman bu fiyatları da aklında bulunsun ona göre alırsın gidip 3800 gibi rakamlar vermene gerek yok 2500 -3000 arasında satıcı Amazon olan İtopya vb yerlerde düşüyor bilgin olsun o paralara çıkacaksan 3800 gıbı ındırım bekle 4 k ya bılkom garantılı satıcısı Amazon olan ürünü al.

Teşekkür ederim İtopya'yı takip edeceğim. 3800 civarı Bilkom garantili bulursam net alırım zaten.