Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 30 Ağustos 2025 #1 Acaba sorun çıkarır mı? Ya da direkt konsola bağlayıp öyle mi şarj etsem?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 30 Ağustos 2025 #2 Tavsiye etmiyorum. Bilgisayara bağlayıp veya konsola bağlayıp şarj etmeniz çok daha güvenli. Veya orijinal şarj standı ile.
Tavsiye etmiyorum. Bilgisayara bağlayıp veya konsola bağlayıp şarj etmeniz çok daha güvenli. Veya orijinal şarj standı ile.
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 30 Ağustos 2025 #3 Toby Fox dedi: Tavsiye etmiyorum. Bilgisayara bağlayıp veya konsola bağlayıp şarj etmeniz çok daha güvenli. Veya orijinal şarj standı ile. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.Zaten konsola bağlama bana daha cazip gelmişti.
Toby Fox dedi: Tavsiye etmiyorum. Bilgisayara bağlayıp veya konsola bağlayıp şarj etmeniz çok daha güvenli. Veya orijinal şarj standı ile. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.Zaten konsola bağlama bana daha cazip gelmişti.
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 30 Ağustos 2025 #4 Ratchet dedi: Acaba sorun çıkarır mı? Ya da direkt konsola bağlayıp öyle mi şarj etsem? Genişletmek için tıkla... Tabii ki konsola takın. Ona göre optimize ediyorlar o kısmı. Direkt prize bağlamanız çok sıkıntılı sonuçlar yaratacaktır.
Ratchet dedi: Acaba sorun çıkarır mı? Ya da direkt konsola bağlayıp öyle mi şarj etsem? Genişletmek için tıkla... Tabii ki konsola takın. Ona göre optimize ediyorlar o kısmı. Direkt prize bağlamanız çok sıkıntılı sonuçlar yaratacaktır.
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 30 Ağustos 2025 #5 Ratchet dedi: Acaba sorun çıkarır mı? Ya da direkt konsola bağlayıp öyle mi şarj etsem? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz. Çekeceği volt belli. Neye takarsan tak 5 volt ile şarj olur daha fazlasını çekmez şarj durumu arttıkça çektiği volt azalarak 0.3e kadar düşer en son. Neyle şarj ettiğinizin pek önemi yok.
Ratchet dedi: Acaba sorun çıkarır mı? Ya da direkt konsola bağlayıp öyle mi şarj etsem? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz. Çekeceği volt belli. Neye takarsan tak 5 volt ile şarj olur daha fazlasını çekmez şarj durumu arttıkça çektiği volt azalarak 0.3e kadar düşer en son. Neyle şarj ettiğinizin pek önemi yok.
erysngl Uzman Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 6 30 Ağustos 2025 #6 Kaliteli ya da orijinal şarj başlığı ile bağlarsan sorun olamaz.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.044 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.197 Yer Rockport City 30 Ağustos 2025 #7 Orijinal başlık ile şarj et. Markası bilinmeyen şarj aletlerini kullanma. Sıkıntılı-bozuk girişleri hele hiç kullanma. PS4 Pro'ya bağlı olan DualShock 4'üm PS'daki bozulan porttan kaynaklanan şarjda kısa devre yaptı. Orijinal olsa da başka sebeplerden bozulabiliyor. Son düzenleme: 30 Ağustos 2025
Orijinal başlık ile şarj et. Markası bilinmeyen şarj aletlerini kullanma. Sıkıntılı-bozuk girişleri hele hiç kullanma. PS4 Pro'ya bağlı olan DualShock 4'üm PS'daki bozulan porttan kaynaklanan şarjda kısa devre yaptı. Orijinal olsa da başka sebeplerden bozulabiliyor.
Luna1057 Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 920 Çözümler 5 Beğeniler 435 30 Ağustos 2025 #8 Sorun olmaz. Bende 2 tane var, ikisini de Samsung şarj aletiyle şarj ediyorum 2.5 yıldır.