Detaylar
Kim cevapladı?Tavsiye etmiyorum. Bilgisayara bağlayıp veya konsola bağlayıp şarj etmeniz çok daha güvenli. Veya orijinal şarj standı ile.
Ratchet
Yetkin
Tamamdır.Zaten konsola bağlama bana daha cazip gelmişti.Tavsiye etmiyorum. Bilgisayara bağlayıp veya konsola bağlayıp şarj etmeniz çok daha güvenli. Veya orijinal şarj standı ile.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Tabii ki konsola takın. Ona göre optimize ediyorlar o kısmı. Direkt prize bağlamanız çok sıkıntılı sonuçlar yaratacaktır.Acaba sorun çıkarır mı? Ya da direkt konsola bağlayıp öyle mi şarj etsem?
Vadbav
Başarılı
Bir sıkıntı olmaz. Çekeceği volt belli. Neye takarsan tak 5 volt ile şarj olur daha fazlasını çekmez şarj durumu arttıkça çektiği volt azalarak 0.3e kadar düşer en son. Neyle şarj ettiğinizin pek önemi yok.Acaba sorun çıkarır mı? Ya da direkt konsola bağlayıp öyle mi şarj etsem?
Orijinal başlık ile şarj et. Markası bilinmeyen şarj aletlerini kullanma. Sıkıntılı-bozuk girişleri hele hiç kullanma.
PS4 Pro'ya bağlı olan DualShock 4'üm PS'daki bozulan porttan kaynaklanan şarjda kısa devre yaptı. Orijinal olsa da başka sebeplerden bozulabiliyor.
PS4 Pro'ya bağlı olan DualShock 4'üm PS'daki bozulan porttan kaynaklanan şarjda kısa devre yaptı. Orijinal olsa da başka sebeplerden bozulabiliyor.
Son düzenleme: