Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tfeelingood

Uzman
DualShock 4 Bluetooth bağlantısı ile oyunda çalışmıyor. Epic Games FC25'i kablo ile sorunsuz oynuyorum ama Bluetooth bağlantısı yaptığım zaman DS4 oyunda çalışmıyor.

Çözüm
Oyun doğrudan destekliyor gibi aslında. Taraf seçme bölümünde FIFA 24'te görünüyor mesela. Ben de DualSense ile kullanıyorum. Sorun şu ki zaman zaman doğrudan çalışmıyor oyunda. Oyun kolu görüyor ama çalıştırmıyor. :D gecikme hissetmiyorum bu arada. Moonlight ile telefona yayın yapıp DS4Windows ile telefondan GoW oynuyorum mesela. Tavsiye ederim. :D alternatif olarak DualSenseX de deneyebilirsin.
Sorunu programsız çözdüm. Bluetooth ayarlarından, cihazlar ve yazıcılara geldim, oradan Wireless Controller aygıtına tıkladım. Donanım sekmesinde sürücü sorunu yazıyordu, sorunu düzelt dedim, PC'yi yeniden başlattım ve sorun çözüldü :D destek için teşekkürler yine de.
Oyun doğrudan destekliyor gibi aslında. Taraf seçme bölümünde FIFA 24'te görünüyor mesela. Ben de DualSense ile kullanıyorum. Sorun şu ki zaman zaman doğrudan çalışmıyor oyunda. Oyun kolu görüyor ama çalıştırmıyor. :D Gecikme hissetmiyorum bu arada. Moonlight ile telefona yayın yapıp DS4Windows ile telefondan GOW oynuyorum mesela. Tavsiye ederim. :D Alternatif olarak DualSenseX de deneyebilirsin.

Oyun doğrudan destekliyor gibi aslında. Taraf seçme bölümünde FIFA 24'te görünüyor mesela. Ben de DualSense ile kullanıyorum. Sorun şu ki zaman zaman doğrudan çalışmıyor oyunda. Oyun kolu görüyor ama çalıştırmıyor. :D gecikme hissetmiyorum bu arada. Moonlight ile telefona yayın yapıp DS4Windows ile telefondan GoW oynuyorum mesela. Tavsiye ederim. :D alternatif olarak DualSenseX de deneyebilirsin.
Sorunu programsız çözdüm. Bluetooth ayarlarından, cihazlar ve yazıcılara geldim, oradan Wireless Controller aygıtına tıkladım. Donanım sekmesinde sürücü sorunu yazıyordu, sorunu düzelt dedim, PC'yi yeniden başlattım ve sorun çözüldü :D destek için teşekkürler yine de.

Çözüm