Chloe Price Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 92 Yer Blackwell Academy, Oregon 🌊🔦 4 Nisan 2025 #1 2.el bir DS4 V2 aldım. Ama sol anologunda drift problemi var ekte görüldüğü gibi. Bunu kolun içini açmadan çözmenin bir yolu var mı? Yoksa iade mi edeyim?
2.el bir DS4 V2 aldım. Ama sol anologunda drift problemi var ekte görüldüğü gibi. Bunu kolun içini açmadan çözmenin bir yolu var mı? Yoksa iade mi edeyim?
Art The Clown Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.086 Çözümler 10 Beğeniler 540 4 Nisan 2025 #2 Hafif olsaydı toz temizliği ile olurdu ama bu hafif değil yani analog motoru her türlü değişecek hocam başka çare yok. Artı 0 Eksi
Hafif olsaydı toz temizliği ile olurdu ama bu hafif değil yani analog motoru her türlü değişecek hocam başka çare yok.
KS KS Chloe Price Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 92 Yer Blackwell Academy, Oregon 🌊🔦 4 Nisan 2025 #3 Art The Clown dedi: Hafif olsaydı toz temizliği ile olurdu ama bu hafif değil yani analog motoru her türlü değişecek hocam başka çare yok. Genişletmek için tıkla... İade talebi oluşturdum. Satıcı kabul eder inşallah. Artı 0 Eksi
Art The Clown dedi: Hafif olsaydı toz temizliği ile olurdu ama bu hafif değil yani analog motoru her türlü değişecek hocam başka çare yok. Genişletmek için tıkla... İade talebi oluşturdum. Satıcı kabul eder inşallah.
Art The Clown Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.086 Çözümler 10 Beğeniler 540 4 Nisan 2025 #4 Chloe Price dedi: İade talebi oluşturdum. Satıcı kabul eder inşallah. Genişletmek için tıkla... Keşke almadan önce satıcıdan test isteseydin iade falan uğraşmazdın en azından. Artı 0 Eksi
Chloe Price dedi: İade talebi oluşturdum. Satıcı kabul eder inşallah. Genişletmek için tıkla... Keşke almadan önce satıcıdan test isteseydin iade falan uğraşmazdın en azından.
KS KS Chloe Price Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 144 Çözümler 2 Beğeniler 92 Yer Blackwell Academy, Oregon 🌊🔦 4 Nisan 2025 #5 @Art The Clown, evet, yeni alacağım kolda mutlaka isterim. Gerçi bu aldığımdada adam sorunsuz demişti. Ona güvenerek aldım. Artı 0 Eksi
@Art The Clown, evet, yeni alacağım kolda mutlaka isterim. Gerçi bu aldığımdada adam sorunsuz demişti. Ona güvenerek aldım.