Detaylar
Kim cevapladı?theodore bagwell
Başarılı
İlk kullanımda zaten drift atamazsınız. Buna kullandığınız araç, zemin bile etki ediyor kendi ayarınızı kendiniz bulmanız lazım ve doğru ayarı bulana kadar da bir süre kullanmanız lazım. Bir video da ki ayarı kopyalayın o ayar üzerinde değişiklik yapa yapa kendinize uygun bir ayarı bulun.Arkadaşlar, bir ton video izledim, aradığım ayarları bulamadım. Bana full her şeyi olan bir ayar gösterir misiniz Assetto, BeamNG için, belki Forza 5 oynarım.
İlk kullanımda zaten drift atamazsınız. Buna kullandığınız araç, zemin bile etki ediyor kendi ayarınızı kendiniz bulmanız lazım ve doğru ayarı bulana kadar da bir süre kullanmanız lazım. Bir video da ki ayarı kopyalayın o ayar üzerinde değişiklik yapa yapa kendinize uygun bir ayarı bulun.
Neyleri değiştire değiştire bulacağım bir de hocam sert gibi direksiyon biraz yumuşatmak istiyorum.
theodore bagwell
Başarılı
Hangi oyunda yapmak istiyorsanız o oyunun ayarlarından değiştireceksiniz hangi ayarın ne işe yaradığını bilmiyorsanız chatgpt'e fotoğraf atın ayarları size neyin ne işe yaradığını gösterecektir. Yumuşatma olayını bilmiyorum direksyon setim yok maalesef.Neyleri değiştire değiştire bulacağım bir de hocam sert gibi direksiyon biraz yumuşatmak istiyorum.
Assetto diğer oyunlara göre ayar yapması biraz daha zor bir oyundur bu arada fazla ince ayarı var diye hatırlıyorum.
Hangi oyunda yapmak istiyorsanız o oyunun ayarlarından değiştireceksiniz hangi ayarın ne işe yaradığını bilmiyorsanız ChatGPT'e fotoğraf atın ayarları size neyin ne işe yaradığını gösterecektir. Yumuşatma olayını bilmiyorum direksiyon setim yok maalesef.
Assetto diğer oyunlara göre ayar yapması biraz daha zor bir oyundur bu arada fazla ince ayarı var diye hatırlıyorum.
Damper gain düşürdüm yumuşak oldu biraz daha gaini çok oynamadım fbb toplasın diye filtreleri falan düşürdüm bakalım teşekkürler hocam denemek lazım.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-