Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Basılı tutma. Bas çek yap hızlı hızlı bir de.
- Makaleler
- 3
Nasıl bağladınız? Oyun XBOX gamepad'i olarak algılıyor mu?
Xbox gamepad'i olarak algılıyor ancak DS4 windows ile bağlıyorum bilgisayara.Nasıl bağladınız? Oyun XBOX gamepad'i olarak algılıyor mu?
Öyle yapınca koşuyor ancak yarım saniye bile sürmeden duruyor normal yürüyor.
Onunla bağlıyorum zaten.DS4Windows uygulaması yardımcı olabilir. Dualshock 4 kolunu maksimum uyumlulukla PC'ye bağlamada köprü görevi görüyor.
Sürekli devam etmen lazım. Spam atıyormuş gibi düşün. Rockstar oyunlarında koşmayı hep böyle kullanıyor.Öyle yapınca koşuyor ancak yarım saniye bile sürmeden duruyor normal yürüyor.
Öyle de olmuyor. Hızlı koşup tekrar yavaş koşmaya başlıyorSürekli devam etmen lazım. Spam atıyormuş gibi düşün. Rockstar oyunlarında koşmayı hep böyle kullanıyor.
- Makaleler
- 3
GTA Vice City oynamıştım PS2'de. X tuşuna bas çek yapıp dur. FPS limitini 60 yapmayı dene belki de FPS ile alakalıdır.
Tuşların hızlı bastığında da çalıştığından emin misin?Öyle de olmuyor. Hızlı koşup tekrar yavaş koşmaya başlıyor![]()
Onu tam bilmiyorum şimdi test ederim.Tuşların hızlı bastığında da çalıştığından emin misin?
Ama bir şey farkettim ki GTA 5'de arada sırada kontrolcü bir anda bağlantısını kesiyor ve tuşlar takılıyor.
Orijinal DualShock 4 kullanıyorum.