Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Basılı tutma. Bas çek yap hızlı hızlı bir de.
Onu tam bilmiyorum şimdi test ederim.
Ama bir şey fark ettim ki GTA 5'te arada sırada kontrolcü bir anda bağlantısını kesiyor ve tuşlar takılıyor.
Orijinal DualShock 4 kullanıyorum.
Bu yüzden böyle oluyor olabilir. Hızlı hızlı yapman gerekiyor koşmak için çünkü. Bluetooth ile bağlanıyorsan kablo ile bağlanmayı dene bir de.
Kablo ile de aynı denedim.Bu yüzden böyle oluyor olabilir. Hızlı hızlı yapman gerekiyor koşmak için çünkü. Bluetooth ile bağlanıyorsan kablo ile bağlanmayı dene bir de.
Şimdi kontrolcüyü Bi telefona bağlayıp test edeceğim.
@Kedicik hocam şarjı baya azmış ondan kapanıp duruyormuş ama şu koşma olayı olmuyor. Başka oyunda çalışıyor.
Son düzenleme:
Kontrol düzeni ile oynamış olabilir misin? Ayarlara girip oynanış ayarlarına bak biraz.Hocam şarjı bayağı azmış ondan kapanıp duruyormuş ama şu koşma olayı olmuyor. Başka oyunda çalışıyor.
Sürekli devam etmen lazım. Spam atıyormuş gibi düşün. Rockstar oyunlarında koşmayı hep böyle kullanıyor.
Ne kötü bir kontrolmüş :/ Ben mi yanlış anladım yoksa koşarken sürekli X'e basıp durmak mı gerekiyor? Atıyorum LoL'de sürekli sağ tıkla yürümek gibi (bu yine daha iyi).
Düşüncesi o kadar rahatsız etti ki bir araştırayım dedim, ayarlardan sanırım bu kontrol X'e basılı tutma olarak değiştirilebiliyor: Ayarlar > Kontroller > Koşma Modu > Koşmak için basılı tut (çevirilerden tam emin değilim).
Kaynak: GTA Online: How to Change the Sprint Controls.
Tabii ki değiştirilebiliyor ama varsayılan olarak bunu kullanıyor hep. :/Düşüncesi o kadar rahatsız etti ki bir araştırayım dedim, ayarlardan sanırım bu kontrol X'e basılı tutma olarak değiştirilebiliyor:
Oyun içinden mi?Kontrol düzeni ile oynamış olabilir misin? Ayarlara girip oynanış ayarlarına bak biraz.
Bir bakayım.
Bir bakayım çok sağolun.Ne kötü bir kontrolmüş :/ Ben mi yanlış anladım yoksa koşarken sürekli X'e basıp durmak mı gerekiyor? Atıyorum LoL'de sürekli sağ tıkla yürümek gibi (bu yine daha iyi).
Düşüncesi o kadar rahatsız etti ki bir araştırayım dedim, ayarlardan sanırım bu kontrol X'e basılı tutma olarak değiştirilebiliyor: Ayarlar > Kontroller > Koşma Modu > Koşmak için basılı tut (çevirilerden tam emin değilim).
Eki Görüntüle 11601
Hocam ayar story mod'a girdikten önce var ancak girdikten sonra bir anda kayboluyor ve karakter hala basılı tutunca koşmuyor. (oradan hold yaptım)Ne kötü bir kontrolmüş :/ Ben mi yanlış anladım yoksa koşarken sürekli X'e basıp durmak mı gerekiyor? Atıyorum LoL'de sürekli sağ tıkla yürümek gibi (bu yine daha iyi).
Eki Görüntüle 11601
Hocam bu arada şimdi baktım ard arda basınca oluyor teşekkür ederim.Tabii ki değiştirilebiliyor ama varsayılan olarak bunu kullanıyor hep. :/
Ama çok kötü ayarmış değiştiremiyorum.
Son düzenleme:
Hocam ayar story mode'a girdikten önce var ancak girdikten sonra bir anda kayboluyor ve karakter hala basılı tutunca koşmuyor.
Bunun üzerine biraz daha araştırdım. Birkaç Reddit konusunda gördüğüm kadarıyla bu özellik Online'a hasmış, Story Mode'da yokmuş.
Bir yerde Story Mode'a pek takmadıkları, Online'a odaklandıkları söylenmiş.
Doğrudur, gerçekten de öyleydi. Sırf online üzerine yoğunlaşmak için iptal ettikleri DLC'lerin konusu açılmıştı.Bunun üzerine biraz daha araştırdım. Birkaç Reddit konusunda gördüğüm kadarıyla bu özellik Online'a hasmış, Story Mode'da yokmuş.![]()
![]()
Bir yerde Story Mode'a pek takmadıkları, Online'a odaklandıkları söylenmiş.
Ama şu an bakarsanız oyun hile dolu ve gittikçe artıyor.