Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aynı kısımda biraz daha aşağı indiğinizde L2-R2 kısmı var. Anti deadzonu ne kadar artırırsanız o kadar az basarak fazla çıkış elde edersiniz. Evet, bu dediğimden ben de bir şey anlamadım o yüzden görselle destekleyeceğim.Hocam, L2 ve R2 tuşlarım bazen tam basmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu anda yarım basıyorum ve O (çıkış) bu şekilde:
Şimdi anti dead zone'u biraz artırıp yarım basıyorum ve sonuç bu şekilde. Gördüğünüz gibi yarım bastığım halde daha fazla basıyor.
Aynı kısımda biraz daha aşağı indiğinizde L2-R2 kısmı var. Anti deadzonu ne kadar artırırsanız o kadar az basarak fazla çıkış elde edersiniz. Evet, bu dediğimden ben de bir şey anlamadım o yüzden görselle destekleyeceğim.Hocam, L2 ve R2 tuşlarım bazen tam basmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu anda yarım basıyorum ve O (çıkış) bu şekilde:
Şimdi anti dead zone'u biraz artırıp yarım basıyorum ve sonuç bu şekilde. Gördüğünüz gibi yarım bastığım halde daha fazla basıyor.
Drivefast 95
Üstün
Hocam, ben de DS4 var ama her zaman açmıyorum. Oyun Steam'de kendisi otomatik bağlanıyor. Bu ayarı yapsam Steam engeller mi, nasıl olur?
@Michael MYERS
@Michael MYERS
Son düzenleme:
Steam'de kendi gamepad algılayan zımbırtsını kapatman lazım DS4Win'i kullanabilmek için.Hocam, ben de DS4 var ama her zaman açmıyorum. Oyun Steam'de kendisi otomatik bağlanıyor. Bu ayarı yapsam Steam engeller mi, nasıl olur?
@Michael MYERS
Drivefast 95
Üstün
Steam'de kendi gamepad algılayan zımbırtsını kapatman lazım DS4Win'i kullanabilmek için.
Hocam bu bazen oluyor ama kaça ayarlamam gerektiğini bilmiyorum bazen tam bastığım zaman gazın %50'sini falan basıyor öneriniz var mı?
Yani o ayarı kendi gamepadinize göre ayarlamanız lazım. Şöyle ki 255 %100 oluyor. O yazan yani output (çıkış) 255 olmalı tam basması için. Triggere tam basarken O 255 olana kadar ufak ufak artırın değeri, kurtardığı yerde kaydedin.Hocam bu bazen oluyor ama kaça ayarlamam gerektiğini bilmiyorum bazen tam bastığım zaman gazın %50'sini falan basıyor öneriniz var mı?
Drivefast 95
Üstün
Yani o ayarı kendi gamepadinize göre ayarlamanız lazım. Şöyle ki 255 %100 oluyor. O yazan yani output (çıkış) 255 olmalı tam basması için. Triggere tam basarken O 255 olana kadar ufak ufak artırın değeri, kurtardığı yerde kaydedin.
Teşekkürler.
Sorun çözülürse geri dönüş bekliyorum. Anlarsınız ya.
Drivefast 95
Üstün
Sorun çözülürse geri dönüş bekliyorum. anlarsınız ya.![]()
Sorun aslında bazen oluyor bazen olmuyor yani kalıcı olması lazım sorunu cozmek için.
Nasıl cozum olarak ısaretleyebılırım?
Oyun içindeki ölü bölge ayarından ayarlayabilirsiniz DS4W kullanmadığınız zaman. Mantığı aynı zaten.Sorun aslında bazen oluyor bazen olmuyor yani kalıcı olması lazım sorunu cozmek için.
Çözüm olan mesajı "çözüm" başlığında raporlamalısınız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
WhatsApp Mesajı inceleyince arka plan bulanıklaşmıyor
- michaelscofield
-
-
-