Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 2 Eylül 2025 #1 DS4 Windows uygulamasında birkaç ayar var ancak şarj olurken falan onlar. Işığı Rainbow yapabilir miyim?
DS4 Windows uygulamasında birkaç ayar var ancak şarj olurken falan onlar. Işığı Rainbow yapabilir miyim?
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 2 Eylül 2025 #2 Michael MYERS dedi: DS4 Windows uygulamasında birkaç ayar var ancak şarj olurken falan onlar. Işığı Rainbow yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: DS4 Windows uygulamasında birkaç ayar var ancak şarj olurken falan onlar. Işığı Rainbow yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum.
Luna1057 Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 920 Çözümler 5 Beğeniler 435 2 Eylül 2025 #3 Michael MYERS dedi: DS4 Windows uygulamasında birkaç ayar var ancak şarj olurken falan onlar. Işığı Rainbow yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben Dualsense'in ışıklarını Steam'de ki gamepad ayarlarından değiştirebiliyordum, İsterseniz onu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: DS4 Windows uygulamasında birkaç ayar var ancak şarj olurken falan onlar. Işığı Rainbow yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben Dualsense'in ışıklarını Steam'de ki gamepad ayarlarından değiştirebiliyordum, İsterseniz onu deneyebilirsiniz.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 2 Eylül 2025 #4 Luna1057 dedi: Ben Dualsense'in ışıklarını Steam'de ki gamepad ayarlarından değiştirebiliyordum, İsterseniz onu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam DS4 Windows'ta da değiştirilebiliyor ancak sabit renk seçebiliyoruz. Rainbow istiyordum ben. Artı 0 Eksi
Luna1057 dedi: Ben Dualsense'in ışıklarını Steam'de ki gamepad ayarlarından değiştirebiliyordum, İsterseniz onu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam DS4 Windows'ta da değiştirilebiliyor ancak sabit renk seçebiliyoruz. Rainbow istiyordum ben.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 2 Eylül 2025 #5 Evet yapılabiliyor. DS 4 uygulamasında modlar var. Artı 0 Eksi
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 2 Eylül 2025 #6 Bu video yardımcı oldu: Artı 0 Eksi Çözüm