Xbox controllerım var, güzel seviyorum Bluetooth'da gecikme değerleride düşük fazla değil ama PS 5 Controller alamayı planlıyorum da gecikmesi çok mu yüksek olur? Bunu düşürmek için ne yapabilirim? (PC için konuşuyorum)

İkisini de farklı dönemlerde Bluetooth ile kullandım. Bir fark yok. İkisi de gayet kullanılabilir.

Yüksek yenileme hızı düşük tepki süresi istiyorsan 1000 Hz ve 2.4 GHz bağlantıya sahip ürünlere bakmalısın. Yani Xbox ve Sony dışına çıkman lazım. Bluetooth gecikme konusunda her zaman gerisinde 2.4 GHz'in. Ayrıca Xbox'tan Dualsense'e geçilmez bence PC için.

Xbox controllerım var, güzel seviyorum Bluetooth'da gecikme değerleride düşük fazla değil ama PS 5 Controller alamayı planlıyorum da gecikmesi çok mu yüksek olur? Bunu düşürmek için ne yapabilirim? (PC için konuşuyorum)

En iyilerden. 1000Hz overclocklaman lazım ama. Default 250 geliyor.

Teknoloji bir hayli gelişti, artık bu tarz ürünlerde gecikme yok denecek kadar az, aşırı profesyonel bir insanoğlu değilseniz bu gecikmeleri hissedemezsiniz bile. Birkaç sene önce orijinal DualShock 4 kullanmıştım bilgisayarımda, gecikme yok gibi bir şey idi.

Yüksek yenileme hızı düşük tepki süresi istiyorsan 1000 Hz ve 2.4 GHz bağlantıya sahip ürünlere bakmalısın. Yani Xbox ve Sony dışına çıkman lazım. Bluetooth gecikme konusunda her zaman gerisinde 2.4 GHz'in. Ayrıca Xbox'tan DualSense'e geçilmez bence PC için.

Açık konuşayım yani rekabet üzerine oyunları oynamayacağım hikaye üzerine Sony'nin yaptığı oyunlarda çünkü kendi controllerı daha farklı ve daha iyi Xbox'a göre.ondan merak ediyorum