C Ceyceyy01 Gelişen Katılım 3 Şubat 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 11 Şubat 2026 #1 Bugün bilgisayarım aniden siyah ekrana düştü ve kendini yeniden başlattı. C diskinde "dumpstack" adında bir dosya gördüm. Bir sorun olup olmadığını kontrol edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2026
Bugün bilgisayarım aniden siyah ekrana düştü ve kendini yeniden başlattı. C diskinde "dumpstack" adında bir dosya gördüm. Bir sorun olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.984 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.074 11 Şubat 2026 #2 DumStack.log dosyasını silebilirsiniz. Mavi ekranın nedenini merak ediyorsanız, bizimle dump dosyasını paylaşmanız gerekir.
DumStack.log dosyasını silebilirsiniz. Mavi ekranın nedenini merak ediyorsanız, bizimle dump dosyasını paylaşmanız gerekir.
KS KS C Ceyceyy01 Gelişen Katılım 3 Şubat 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 11 Şubat 2026 #3 Hasan Merkit dedi: DumStack.log dosyasını silebilirsiniz. Mavi ekranın nedenini merak ediyorsanız, bizimle dump dosyasını paylaşmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Erişim engllendi diyor dosyayı dahi açamıyorum hocam ne yapmalıyım?
Hasan Merkit dedi: DumStack.log dosyasını silebilirsiniz. Mavi ekranın nedenini merak ediyorsanız, bizimle dump dosyasını paylaşmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Erişim engllendi diyor dosyayı dahi açamıyorum hocam ne yapmalıyım?