Detaylar
Kim cevapladı?Destek 2 saat ve 14 günü geçen oyunlarda bile eğer mantıklı bir sebebi varsa iade alıyor. Sizin henüz 2 saat oynama süresinin ve satın alındıktan sonra 14 günü geçmemiş olduğunu varsayarsak, eninde sonunda işlem onaylanacaktır. Tabii onaylanana kadar mevcut indirim bitebilir, yerinizde olsam başka bir hesaptan indirimli oyunu satın alırım ve iade onayı gelene kadar da açmam.
Destek 2 saat ve 14 günü geçen oyunlarda bile eğer mantıklı bir sebebi varsa iade alıyor. Sizin henüz 2 saat oynama süresinin ve satın alındıktan sonra 14 günü geçmemiş olduğunu varsayarsak, eninde sonunda işlem onaylanacaktır. Tabii onaylanana kadar mevcut indirim bitebilir, yerinizde olsam başka bir hesaptan indirimli oyunu satın alırım ve iade onayı gelene kadar da açmam.
Oyunu dün almana rağmen bugün dahil 12 saat kadar oynadım toplam.
Maalesef oynama sürem 12 saati bulduğu için Steam destek hiçbir şekilde iademi onaylamıyor. Epic games olsa alındıktan 1 hafta içinde indirime giren oyunların bakiyesini iade ediyordu diye hatırlıyorum. Steam’den de böyle bir şey beklerdim ama maalesef iadem onaylanmadı ve dün aldığım oyun yarı fiyatına düşerek bana böyle girmiş oldu
Kyojuro Rengoku
Uzman
Hocam dikkat etmedin sanırım konu sahibinin playtime ı 12 saat olarak gözüküyor. İade talebi kabul olmaz.
Maalesef.Tamamen iade etmene gerek kalmadan durumu desteğe açıklarsan farkı da hesabına yatırıyorlar onu da deneyebilirsin.
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim dün Teardown aldım 20 dolar bayarak indirim bekleyemedim tam bugün 10 dolara düşmüş nasıl destekten iade alabilirim? Desteğe söyledim ama…
Eki Görüntüle 76212
Eki Görüntüle 76213
Steam'in iade olayı:
Valve, help.steampowered.com ile gönderilen iade talebi doğrultusunda 2 saatten az oynanmış (çevrimiçi, çevrimdışı ve paylaşılmış kütüphane oynama süreleri dahil) ve satın alım işlemi üzerinden 14 günden fazla geçmemiş isteklere geri ödeme yapacaktır.
Yani 12 saat oynamışsın hocam maşallah.
Burak Birinci
Üstün
1 günde 12 saat oynamak bayağı iyi yalnız.
İade edemezsiniz evet.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün 10 saat bayıldım biraz fazla sevdim bugün 2 saat falan1 günde 12 saat oynamak bayağı iyi yalnız.İade edemezsiniz evet.
WTC
Uzman
Oyun süren 2 saati geçmeseydi bahanesiz şekilde iade edip, indirimli olarak alabilirdin. Fakat bütün ömrünü bu oyunu almaya adamış gibi 12 saat gömmüşsün bir günde
O yüzden iade şansın kalmamış maalesef. Yine de şansını dene. Oyuna yarı yarıya indirim geldiğini söylersen belki hediye bakiye verebilirler. İade talebi zor. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki... Zorla bakalım