Dün eylemlerde arbede yaşandı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 258
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Bilen varsa söyleyebilir mi? Özgür Özel bağa etkili bir konuşma yapmıştı "biber gazı sıkılmayacak kimseye" şeklinde. Bunun sonucu ne oldu ben takip edemedim.

Genelde X üzerinden paylaşılıyor oradan bakabilirsin.

Bilen varsa söyleyebilir mi? Özgür Özel bağa etkili bir konuşma yapmıştı "biber gazı sıkılmayacak kimseye" şeklinde. Bunun sonucu ne oldu ben takip edemedim.
Değer günlere nazaran daha azdı ama gene sıkılıyordu.

Hatay'dayım, elimden gelse de gelirdim.

Olmaz olur mu, yalvaran gençlere zevk alarak gaz sıkmaya devam ettiler. Saat 1'den sonra başladı ne olduysa 1'e kadar sakin gibiydi.

Olmaz olur mu, yalvaran gençlere zevk alarak gaz sıkmaya devam ettiler.
Kamera karşısında yalvaran öğrenciye kamera görünce show yapmış yazmışlar. Şeref neyse bir şey demiyorum; asıl iş show gelince kamera karşısında jop, kalkan, toma gösteren kim, biliyoruz.

Ağır konuşmak istemiyorum; hem içeri alırlar hem de forumdan banlanırım.

Son düzenleme:
2-3 tane milletvekili kalmış son sloganlarda gençlere polis saldırıya geçmesin yardım ediyordu, diğerleri mışıl mışıl uyuyordur yazık gerçekten. Daha böyle çok video var ama çoğunlukla İstanbul'da var bu tarz şeyler Ankara'da ılık muhaliflere ve provokatörlere yer yoktu.

Bazı polisler iş birliği yapmaya başladı, aralarında katılanlar, veya geçmemize izin verenler, direkt yürüyüşle gelenler falan vardı.
Veya abartı şekilde sıkanları durduranlar, su sıkar gibi sıkıyor bazıları, sözde emir kulları.

+ Olarak Ampul partisine üye olan kişiler karışınca dövenler var mış.

Son düzenleme:
Diğer şehirleri bilmiyorum ama Adana'da önceki günlere göre daha sıkı polis denetimi vardı, biber gazı filan yiyenler olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…