10 defa pozisyonu izledim ve bir türlü anlam veremedim, ortada bir şey yok ama durduk yere saldırıyor Osimhen. Konu ile ilgili bir açıklama oldu mu? Bu kadar sinirlenmesi için rakibin Osimhen’in annesine falan küfür etmiş olması lazım.
10 defa pozisyonu izledim ve bir türlü anlam veremedim, ortada bir şey yok ama durduk yere saldırıyor Osimhen. Konu ile ilgili bir açıklama oldu mu? Bu kadar sinirlenmesi için rakibin Osimhen’in annesine falan küfür etmiş olması lazım.
10 defa pozisyonu izledim ve bir türlü anlam veremedim, ortada bir şey yok ama durduk yere saldırıyor osimhen. Konu ile ilgili bir açıklama oldu mu? Bu kadar sinirlenmesi için rakibin Osimhen'in annesine falan küfür etmiş olması lazım.
Kimse kusura bakmasın ama Osimhen'in bir ayrıcalığı var gibi davranılıyor. Antalya maçında sırf o istedi diye sarı kart yemişti bir oyuncu; Messi'den farkı yok.
İnsanların Osimhen'in sinir hastası bir dengesiz olduğunu yeni keşfetmesi çok komik. Bu adamın Napoli'den gitme sebebi de buydu Avrupa'ya gidememesinin sebebi de buydu, teklif veren 1-2 kulübün de şartları zorlamamasının sebebi buydu.
Böyle kıl yün işlerden sinir krizine giren bir tipti her zaman.
Ben Emirhan Topçu'yu gırtlakladığı gün açılan konuda aldığım cezanın sebebi bu agresif tavrıydı, agresifliğini yönetemeyen birisi. İsterse Ronaldo olsun, egosunu doğru yönetemiyor ve agresifliği de tuzu biberi oluyor.
İbra'nın hiç böyle olayı olmadı, sebebi basit; Agresifliği ve egosunu doğru yönetmesini biliyordu.
Osimhen dengesiz oyuncunun tekidir, milletvekili ayrıcalığı almış gibi kart almaması da dengesizliğini arttırıyor.
Bu arada tamamen Galatasaray’lı değilim asıl tuttuğum takım şehrimin takımı, sadece Galatasaray’a 3 büyükler arasında sempati duyuyorum ve şunu demek istiyorum; Osimhen orada tamamen seyircisinin önünde şov yapmak için öyle bir hareket yaptı. Maçı da canlı izliyordum taraftarlar hala adıyla tezahürat yapıyor ama isterse her maç 3 gol atsın böyle devam ederse takıma zarar verir.
Yakında kendi takım arkadaşlarına da saldırmaya başlar neden pas atmadın diye, umarım eleştirilerin farkındadır ve düzeltir kendini.
Bu arada tamamen Galatasaray’lı değilim asıl tuttuğum takım şehrimin takımı, sadece Galatasaray’a 3 büyükler arasında sempati duyuyorum ve şunu demek istiyorum; Osimhen orada tamamen seyircisinin önünde şov yapmak için öyle bir hareket yaptı. Maçı da canlı izliyordum taraftarlar hala adıyla tezahürat yapıyor ama isterse her maç 3 gol atsın böyle devam ederse takıma zarar verir.
Yakında kendi takım arkadaşlarına da saldırmaya başlar neden pas atmadın diye, umarım eleştirilerin farkındadır ve düzeltir kendini.