Alakasız bir karşılaştırma. Biri forvet; diğeri kanat oyuncusu. Çok iyi, premium bir araba ile, yine çok iyi ve premium bir motosikleti karşılaştırmak gibi bir şey.
Detaylar
Kim cevapladı?urws 16
Becerikli
Mohamed Salah.
Görkem Say 26
Üstün
Kariyer olarak bakarsan Salah tabi. Salah, Osimhen'in yasinda PL'yi kiriyordu. Su an hangisini takimina istersin diyorsan Osimhen.
BordoBereli 20
Becerikli
Ya hocam tabii ki de Osimhen. Güncel olarak Osimhen yani. Çok formda ve daha genç.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruya salah demeyenin akıl sağlığını sorgularım.
İkisinde mevkisi çok ayrı bu soruya bu şekil cevap veren kişinin akıl sağlığını sorgulamam bile.
İkisinde mevkisi çok ayrı bu soruya bu şekil cevap veren kişinin akıl sağlığını sorgulamam bile.
Mevkiden bağımsız bir soru bu. İsim olarak soruyor konu sahibi. Salah varken Osimhen ancak getir götür yapar.
Icardi'nin yaptığı gibi olur mu Salah? Yani Trabzon'u şampiyon yapabilir mi?Mevkiden bağımsız bir soru bu. İsim olarak soruyor konu sahibi. Salah varken Osimhen ancak getir götür yapar.
Icardi'nin yaptığı gibi olur mu Salah? Yani Trabzon'u şampiyon yapabilir mi?
Tek başına imkansız. İcardi'nin şampiyon yapmasının sebebi son noktayı koyan futbolcu yani santrafor olmasıydı. Salah için aynı şeyleri söylemeyeceğim, tek başına kanat pozisyonundan şampiyon yapması zor ancak yarışa sokacaktır.
- Makaleler
- 13
Dün bir arkadaş "yeşilodun" Salah'tan 10 gömlek üstün topçu diyordu, onun bilgisine güvenerek Osimhen diyeyim ben de
Onun hayal dünyasından veriyorum bu cevabı.
Yeşil odun isterse Messi olsun hiçbir kıymeti yok, olmamalı da.Dün bir arkadaş "yeşilodun" Salah'tan 10 gömlek üstün topçu diyordu, onun bilgisine güvenerek Osimhen diyeyim ben deOnun hayal dünyasından veriyorum bu cevabı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
İkinci monitör için ucuz 1080p monitör önerisi
- emirhankync
-