Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bence doğru değil. Bence diyorum çünkü benim de diğer insanlar gibi simülasyonun içinde yer alan yapay bir zeka olmadığımın kesin bir kanıtı yok.Merhaba dünya bir simülasyon ve ben bu dünyada tek gerçek insanım ve siz sahte insanlarsınız ve gerçek değilsiniz.
Bu doğru mu? Ben böyle düşünüyorum.
TinerciYasin
Başarılı
Senin gibi düşünürsek her insanın gerçek olması lazım kendince, belki simülasyon olabilir ama herkes gerçek bence.Merhaba dünya bir simülasyon ve ben bu dünyada tek gerçek insanım ve siz sahte insanlarsınız ve gerçek değilsiniz.
"Ben aslında yoğum" repliği geldi aklıma
.
Yani neye inanırsanız inanın ama her inanca göre aslında bir simülasyonda değil miyiz? Dinlere göre tanrı bizi sınava sokuyor şuanda, bu sınav bitince, gerçek hayat başlayacak.
Reenkarnasyon olacak diyenler var mesela ilk simüslasyonu tamamladın, yeniden hayata başka biri olarak başlayacaksın, oyunlardaki NG+ gibi bir şey.
Kimisi de uzaylıların test ortamında olduğumuzu düşünüyor.
Her ne olursa olsun, kesinlikle bir simülasyondayız.
Yani neye inanırsanız inanın ama her inanca göre aslında bir simülasyonda değil miyiz? Dinlere göre tanrı bizi sınava sokuyor şuanda, bu sınav bitince, gerçek hayat başlayacak.
Reenkarnasyon olacak diyenler var mesela ilk simüslasyonu tamamladın, yeniden hayata başka biri olarak başlayacaksın, oyunlardaki NG+ gibi bir şey.
Kimisi de uzaylıların test ortamında olduğumuzu düşünüyor.
Her ne olursa olsun, kesinlikle bir simülasyondayız.
- Makaleler
- 5
Bu his bazen bana da oluyordu. Sanki bu düzen bu insanlar benim için kurulmuş da gerçek değiller gibi geliyordu. Sürekli "Ya şu insanlar gerçek mi öğrenemezsem kafayı yiyeceğim artık" diyordum. Değişik zamanlamalar, dejavu falan yaşayınca bu hissim daha da şiddetleniyordu. Bir süre sonra bunu düşünmeyi bıraktım, akışına bıraktım.
Ama bu konuyu görmek tekrardan aklıma getirdi. Ya bu konuyu açan sen de bu simülasyonun bir parçası isen ve beni bu simülasyona sokanlar kasıtlı olarak seni karşıma çıkardıysa?
Ama bu konuyu görmek tekrardan aklıma getirdi. Ya bu konuyu açan sen de bu simülasyonun bir parçası isen ve beni bu simülasyona sokanlar kasıtlı olarak seni karşıma çıkardıysa?
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Arkadaşlar, foyamız meydana çıktı. Ben arkadaşı oyalarken, siz gerekli operasyonu devreye sokrasınız.
Ya da bu düşündüğünüz doğru değil. Bir doz Truman Show üzerine bir doz Matrix'in yan etkileri bunlar.
Ya da bu düşündüğünüz doğru değil. Bir doz Truman Show üzerine bir doz Matrix'in yan etkileri bunlar.
Son düzenleme:
Birileri uyarırdı heralde bizi öyle olsa. Sadece çevremdekiler ne der diye düşünmeye başladığım zamanlar kendime böyle söylüyorum:
Etrafındakiler NPC sen ise ana karaktersin, rahat ol dostum.
Etrafındakiler NPC sen ise ana karaktersin, rahat ol dostum.

Simülasyon aslında.Merhaba dünya bir simülasyon ve ben bu dünyada tek gerçek insanım ve siz sahte insanlarsınız ve gerçek değilsiniz.