Merhaba, son zamanlarda duygusal ve felsefik okuma tarzından daha realist konulara geçtim. Bu sebeple bana şöyle güzel bir kitap lazım. Dünyadaki işlerin nasıl işlediğini, bunların başında kimlerin olduğunu, kimlerin gelip geçtiğini. Bunlarla ilgili her şeyi öğrenmek istiyorum lakin aradığım kitap öyle birinin gelip hayal dünyasını anlattığı bir şey değil. Ne kadar çok varsa hepsini söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyaset öğrencisiyim, bizlere siyaset dersi için Münci Kapani'nin "Politika Bilimine Giriş" giriş kitabı okutuluyor ki Münci Kapani'nin bu kitabı neredeyse bütün siyaset öğrencilerine okutulur. Güzel bir kitap, bu alandaki çoğu şeyi açıklıyor. Münci Kapani'nin kendisi de çok donanımlı birisi, NYC ve Londra'da çalışmalarda bulunmuş. Marcel Prélot'un "Politika Bilimi" isimli kitabı da okunabilir. Fransız bir yazardır, eski bir kitaptır. Siyaset ve politikayı daha çok devlet ve kamuya yakın olarak anlatır.

Merhaba, son zamanlarda duygusal ve felsefik okuma tarzından daha realist konulara geçtim. Bu sebeple bana şöyle güzel bir kitap lazım. Dünyadaki işlerin nasıl işlediğini, bunların başında kimlerin olduğunu, kimlerin gelip geçtiğini. Bunlarla ilgili her şeyi öğrenmek istiyorum lakin aradığım kitap öyle birinin gelip hayal dünyasını anlattığı bir şey değil. Ne kadar çok varsa hepsini söyleyin.
İnsan Ne ile yaşar bence anlatıyor.