Uranos 56

Üstün
Yer
Adana
Konu biraz saçma gelebilir ama Dünya Kupası bitince boşluğa düştüm; hani çok sevdiğiniz bir diziyi veya oyunu bitirince boşluğa düşüp yapacak şey bulamazsınız ya, bende de o durum oldu. 1 ay boyunca tek aktivitem maç izlemekti ve çok iyi anılar yaşadım. Bu boşluktan kurtulmak için ne yapabilirim? Gün boyunca boş boş telefona bakıyorum.

Hayır bari keşke mutlu sonla bitseydi, Arjantin kaybetti ona ayrı canım sıkkın.

Konu biraz saçma gelebilir ama dünya kupası bitince boşluğa düştüm; hani çok sevdiğiniz bir diziyi veya oyunu bitirince boşluğa düşüp yapacak şey bulamazsınız ya, bende de o durum oldu. 1 ay boyunca tek aktivitem maç izlemekti ve çok iyi anılar yaşadım. Bu boşluktan kurtulmak için ne yapabilirim? Gün boyunca boş boş telefona bakıyorum.

2 ay bekle euro elemeleri başlayacak. Elemeler bitene kadar izlersin,bir bakmışsın euro 28 gelmiş.

Konu biraz saçma gelebilir ama Dünya Kupası bitince boşluğa düştüm; hani çok sevdiğiniz bir diziyi veya oyunu bitirince boşluğa düşüp yapacak şey bulamazsınız ya, bende de o durum oldu. 1 ay boyunca tek aktivitem maç izlemekti ve çok iyi anılar yaşadım. Bu boşluktan kurtulmak için ne yapabilirim? Gün boyunca boş boş telefona bakıyorum.

Reis vallahi ben tekrarlarını izliyorum sıkıntıdan Allah kolaylık versin bize