Vanilla

Yetkin
Yer
Dünya
Discord, Dünya Kupası etkinliği kapsamında yeni ülke temalı nameplate'ler ekledi.
Türkiye'nin de dahil olduğu katılımcı ülkelerin bayrakları profil nameplate'i olarak kullanılabiliyor.

1781361171129.webp

Görünüşe göre kullanıcı adının arkasında ülke bayrağı teması yer alıyor ve tüm ülkeler için ayrı tasarımlar hazırlanmış.
Türkiye nameplate'i şu şekilde görünüyor:

1781360848411.webp

Sizce güzel olmuş mu?

Son düzenleme:
Discord, Dünya Kupası etkinliği kapsamında yeni ülke temalı nameplate'ler ekledi.
Türkiye'nin de dahil olduğu katılımcı ülkelerin bayrakları profil nameplate'i olarak kullanılabiliyor.

Eki Görüntüle 256889

Görünüşe göre kullanıcı adının arkasında ülke bayrağı teması yer alıyor ve tüm ülkeler için ayrı tasarımlar hazırlanmış.
Türkiye nameplate'i şu şekilde görünüyor:

Eki Görüntüle 256887

Sizce güzel olmuş mu? Hangi ülkenin tasarımı daha iyi duruyor?
Sonunda mantıklı ve satın alınabilir bir Discord ürünü. Kesinlikle alacağım, Türkiye tabii ki.

Nitro sahiplerine 52.99 try oluyor. Alacağım fakat Discord kartımı reddediyor.
En başta Yapı Kredi ile bana da hata verdi, sonra ziraat kartımı denedim, tam onayla tuşuna basıcam, karşıma Yapı Kredi onay penceresi geldi, kendi kendime "lan az önce kartı reddettim şimdi ziraati girdim ama yapıkredi onay penceresi çıktı" diye söyledim. Yapı Kredi uygulamasından sanal kart oluşturmuştum, sanal kartı sıraya aldı gecikmeli olarak pencereyi sonradan gösterdi herhalde. Öyle böyle ödedim 53 lira.