Planlanmıyor Dünya ve Türkiye Gündemi kategorisine özel olarak "Hassas İçerik" ön eki oluşturulmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
4
Diğer öneride konular birbirine karışmasın diye ayrı bir öneri açıyorum.

Bazı zeka küpleri diğer konuda "Göz ardı et" tuşunu gözümüze itelemiş. Ben bu butonu kullanamayacak kadar enayi değilim öncelikle. O yorumların tek olayı, kişiyi enayi yerine koymaktır, hiç kusura bakmayın. O kategoride yararlı haberler de olabiliyor, taciz ve tecavüz haberleri de. O yüzden önerim şu ki: Dünya ve Türkiye Gündemi kategorisine özel olarak "Hassas İçerik" ön eki çıkartılmalı. Çünkü her haber herkese göre olmayabilir. Arada illa birkaç tane rahatsız edici haber olacaktır. Bunların topluluğu etkilemesine karşın böyle bir ön ek oluşturulabilir.

Hatta bu ön eke sahip olan konular, bir uyarı ekranına da sahip olmalı. Konuya ilk kez giren kişinin karşısına "Uyarı: Bu içerik rahatsız edici öğelere sahiptir." gibi bir uyarı ekranı çıkartılabilir.

Arz ederim.

Son düzenleme:
Artı 39 Eksi
Eksiledim, gerek yok. Konu başlığından zaten ne olduğunu biliyorsun, iraden yok mu tıklama o zaman ? Niye tıklıyorsun? Bile bile lades.
Olay o konuya tıklamak falan değil. O konunun ana sayfada yer alması bile insanı rahatsız eder. Seni rahatsız etmiyorsa o durum seninle alakalı. Ben burada genel konuşuyorum. Bu ön ek, başlığa da bir sansür atabilir bence. Yani bu bahsettiğim şey sadece işin prototipi. Ben bu forumun geliştiricisi falan değilim. Recep abiden emir de almıyorum. Bu prototip, öneri olarak sunulduğunda ve moderasyondan olumlu dönüş alındığında zaten o ön eki kodlayacaklardır.

Moderatör konuyu açarken her türlü şeyi düzenleyebiliyor, öyle bir şey olamaz yani gözden kaçmadığı sürece. Öneri mantıklı, artıladım.

Yine de daha vurgulayıcı olsun diye attım ama konu içinde uyarı verilmesi daha uygun görülüyor gibi.

Bu ön eke sahip konuların başlıkları sadece konuyu görüntüleyenlere de açılabilir pek tabii. Konuya tıklamayanlarda başlık boş gözükecek. Ön ek de göz ardı edilebilir.

Özel bir onay ekranı kullanılışlığı bozacaktır, hassas içeriğin detayını görmek isteyen zaten tıklamadan açamaz sürprizbozanı. Sürprizbozana alınması en doğru çözüm olacaktır.

Hassas içeriği sürprizbozan içerisinde verebilirsiniz. Aşağıdaki gibi.

Hassas içerik örnek

[SPOILER="Hassas içerik"]Hassas içerik örnek[/SPOILER]
Bu kurtarmıyor, konuya girmeden önce veya konuya tıklayınca sayfa üstünde hassas içerik uyarısı falan konulabilir.

Hassas içeriği sürprizbozan içerisinde verebilirsiniz. Aşağıdaki gibi.

Hassas içerik örnek

[SPOILER="Hassas içerik"]Hassas içerik örnek[/SPOILER]
Daha çok ön ek gelmesiyle beraber o tip konuları direkt aradan çıkartılmak isteniyormuş gibi geldi bana, ondan dolayı ön ek olayı fena değil.

Daha çok ön ek gelmesiyle beraber o tip konuları direkt aradan çıkartılmak isteniyormuş gibi geldi bana, ondan dolayı ön ek olayı fena değil.
O da yapılabilir. Hatta "Sosyal seçenekleri" kısmına "Hassas içerikleri göz ardı et" gibi bir ayar getirilebilir. İsteyen o içeriklere bakar, isteyen bakmaz. Ya da "Kara liste"ye eklenecek şekilde ayarlanabilir.

İfadeler: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…