Yüz yıllar boyu sömürge olmuş Hindistan'ın ordusunun güçlü olması bana mantıklı gelmedi. Veriler güvenilirse doğrudur ona bir şey diyemem

Yüz yıllar boyu sömürge olmuş Hindistan'ın ordusunun güçlü olması bana mantıklı gelmedi. Veriler güvenilirse doğrudur ona bir şey diyemem.

Hocam aslında internetteki en güvenilir kaynaktır Dark web gibi yerlerde kaliteli yoksa. Hindistan zaten 1 milyar nüfusa sahip adamlar düz mızrakla dalsa Avrupa ülkelerini bile alır ve genelde yazılımcılar oradan çıkıyor.

Muhtemelen en dipteyizdir :D Ancak Erdoğan hükümetinin bu ülkeye kattığı bir şey varsa o da askeri güçtür, bu konuda muhalefet yapılamaz bana kalırsa. Her ne kadar diplomatik alanda başarısız olsa da askeri alandaki atılımları yerinde gibi geliyor bana (F-35 dışında :D)
yapması gereken görevlerden sadece 1 tanesinde başaralı sayabiliyoruz.

Muhtemelen en dipteyizdir. :D Ancak Erdoğan hükümetinin bu ülkeye kattığı bir şey varsa o da askeri güçtür, bu konuda muhalefet yapılamaz bana kalırsa. Her ne kadar diplomatik alanda başarısız olsa da askeri alandaki atılımları yerinde gibi geliyor bana (F-35 dışında :D)

Ordu güçlü olmalıdır. Doğrudur buna kimse bir şey söylemez. Ancak sen ekonomini güzel yönetmeyip böyle inişli çıkışlı ne olduğu belirsiz ekonomiye sahip olursan sana yaptırım yaparım diye tehdit ederler, örneğin Rahip Brunson olayı. Bu olayın zamanında dolar kaç lira yükseldi, herhalde hatırlamayan yoktur. Ki bu başarılı olduğu alanda başarısız olduğu alanlarda vardır. Tank-palet fabrikası, S400, askeri alanların bazıları imara açılması, askerî hastanenin olmaması.