Performansina gore bunu yorumlamam kartlarin ne verecegi belli zaten ama R7 R9 300 serisi kartlar guclu olmasina ragmen ciktigi zaman o kadar sorunluydu ki karti kullanamiyordun neredeyse. Tukettikleri guc de cabasiydi.

2. nesil Intel mobil Celeron işlemcinin içinde gelen dahili Intel Graphics. Gerçi Half-Life 2'yi Low ayarlarda çalıştırabiliyordu, kaç kere bitirdim o GPU ile oyunu.

Intel HD Family. Yarım saat GTA 4 oynayayım dersem laptopun fanı uçuyor ve soba haline geliyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Native 2D/GDI bağlamında konuşuyorum. 2006 çıkışlı NVIDIA kartımın 2D GDI performansını geçen bir AMD kartla henüz karşılaşmadım. Üstelik analog sinyal tarafında CRT ile hâlâ interlaced çözünürlükleri sorunsuz alabiliyorum. Sadece oyun FPS'lerine bakıp ‘amd daha iyi' demiyorsunuzdur umarım.

Native 2D/GDI bağlamında konuşuyorum. 2006 çıkışlı NVIDIA kartımın 2D GDI performansını geçen bir AMD kartla henüz karşılaşmadım. Üstelik analog sinyal tarafında CRT ile hâlâ interlaced çözünürlükleri sorunsuz alabiliyorum. Sadece oyun FPS'lerine bakıp ‘amd daha iyi' demiyorsunuzdur umarım.

Muhtemelen fiyatlandırmadan dolayı kötü derler. Neden mi? Çünkü AMD ekran kartları daha ucuz. Onun için AMD en iyisi derler. NVIDIA'nın kartları pahalı olduğu için ve aslında bazı modelleri, yani çoğu modelleri ve alamadıkları için de NVIDIA'yı kötülerler. Bu duruma alıştık artık. NVIDIA'nın kötülemenin sebebi sadece fiyatlandırma başka bir şey değil. Kalkıp da RTX 5090'ı kötüleyemezsin. :D

Son düzenleyen: Moderatör: