SHERLOCKED
Başarılı
Hırt tıraşlıların hepsini içeri alsak sorunun çoğu ortadan kalkar.
Çok fazla makarna editi izlediniz herhalde? İsrail'i nası ele geçirecek mişiz?Türkiye'nin bu listede olmasının tek nedeni İsrail. İsrail'in çok bir ömrü kalmadı. Suriye'den sonra inşallah elhamdülillah sıra İsrail var. İsrail'i ele geçirirsek ülkemiz bu sıralamadan direk çıkarız çünkü İsrail ajanlar içimizde...
Türkiye'nin bu listede olmasının tek nedeni İsrail. İsrail'in çok bir ömrü kalmadı. Suriye'den sonra inşallah elhamdülillah sıra İsrail var. İsrail'i ele geçirirsek ülkemiz bu sıralamadan direk çıkarız çünkü İsrail ajanlar içimizde...
Adam ironi yapmış, kimse de anlamamışTürkiye'nin bu listede olmasının tek nedeni İsrail. İsrail'in çok bir ömrü kalmadı. Suriye'den sonra inşallah elhamdülillah sıra İsrail var. İsrail'i ele geçirirsek ülkemiz bu sıralamadan direk çıkar çünkü İsrail ajanlar içimizde... Suriye'yi ele geçirdik sira İsrail de bekle İsrail geliyoruz.
O kadar gerçekçi bir ironi olmuş ki, her ironiyi anlayan ben bile anlamadım...
Çok profesyonel.O kadar gerçekçi bir ironi olmuş ki, her ironiyi anlayan ben bile anlamadım...
Kuzey Kore'de başıboş hırt sorunu, ssç, afrika kabilelerinden kaçıp gelenler yoktur. Kimyon reise laf etme yeterListeyi tam bir beyne sahip olmayan birine hazırlatmışlar, CAD nasıl Libya'dan daha güvenli? Türkiye'den sonra nasıl Kuzey Kore geliyor?
Abi bırakın onları, listeyle alakası yok. Yoksa Türkiye'den yüzlerce kat daha tehlikeli Amerika'nın listede neden işi yok? Senin hangi mahallende otomatik silahlarla çatışma çıkıyor, hangi yerinde okullarda öğrenciler birbirini tarıyor Allah aşkına.Kuzey Kore'de başıboş hırt sorunu, ssç, afrika kabilelerinden kaçıp gelenler yoktur. Kimyon reise laf etme yeter![]()