Dünyanın ilk 4K 1000 Hz monitörü tanıtıldı

Bana 144 hz yeterli de o da nasip olursa .

4K 1000Hz çok yüksek çözünürlük ve çok yüksek yenileme değeri demek. Bu değerlere ulaşabilecek bir bilgisayar var mı acaba? Bu monitör kimler için uygun acaba?
Rtx 5000 serisi için herhalde.

Benim 3090 düşük ayarlarda Valorant ve CS'de 1000 FPS oynatırsa oynatır. Onun dışında masaüstü ve iş için şu an kullandığım 144 Hz üzerine pek bir şey koyacağını sanmıyorum. Ama kredi kartına 36 taksit yapıyorlarsa alır geçerim KEKW

İfadeler: 199
Son kullanıcı için gereksiz. Laptop paneli 360Hz, arkadaşın monitörü 144Hz. Evinde kalırken ikisini de art arda değişmeli kullanmama rağmen, herhangi bir rahatsızlık yaşamadım. 144Hz üstü son kullanıcı için para israfı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 199
Valorant'ta 3090 değil 1050 bile 1000 FPS oynatır düşük ayarlarda. 1000 FPS'i verecek olan orada ekran kartı değil işlemci.

Bunu aktif etmek için menüden MPRT modunu açmak şart mı? Bende açınca bazı sahnelerde overshooting oluyor epey çünkü.
Bu da zaten olumsuz etkilerinden bir tanesi, yazmayı unutmuşum. Evet, şart. Üreticiden üreticiye ayarın ismi değişiyor ama amaçları aynı. Örneğin Viewsonic'te bu ayarın ismi PureXP, BenQ'da DyAc+, ASUS'ta ELMB, MSI'da MPRT, Gigabyte'da Aim Stabilizer.

60 Hz laptopumun ekranıyla ince ince bakıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…