Duracell pil seviyesi nasıl öğrenilir?

Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Merhabalar,

Logitech F710 cihazımda kullandığım iki adet Duracell kalem pillerin seviyesini nasıl öğrenebilirim? 4 aydır piller bitmedi de. Sınırsız enerji keşfettim sanıyorum ki.

Daha ne kadar beni götürecek acaba?

Pilli ve bir uygulamaya entegre bir cihazınız var mı fare gibi? O cihaza pilleri takıp uygulamadan izleyecek şekilde deneyebilirsiniz, aklıma o geldi.

Pilin içindeki Anot elektrotunun uzunluğunu biliyor musunuz ?

Bluetooth ile bağlanıyorsanız Windows'ta gözüküyor. Kablo takılıyken zaten pil kullanmıyor.

Hocam pil alırken duracell’in özel pilleri vardı, üstünde 2 tarafa bastırınca henüz ne kadar kaldığını seviyeli bir şekilde gösteriyordu. O pillerden almayı tercih edebilirsiniz.

Pilli ve bir uygulamaya entegre bir cihazınız var mı fare gibi? O cihaza pilleri takıp uygulamadan izleyecek şekilde deneyebilirsiniz, aklıma o geldi.
Logitech K380s klavyem var ama o da MacBook'ta pil düzeyi göstermiyor. Hep %100 gösteriyor.

Pilin içindeki Anot elektrotunun uzunluğunu biliyor musunuz ?
Yok, bilemiyorum. Pil bundan;

Bluetooth ile bağlanıyorsanız Windows'ta gözüküyor. Kablo takılıyken zaten pil kullanmıyor.
Mac kullanıyorum. Gözükmüyor.

Hocam pil alırken duracell’in özel pilleri vardı, üstünde 2 tarafa bastırınca henüz ne kadar kaldığını seviyeli bir şekilde gösteriyordu. O pillerden almayı tercih edebilirsiniz.
Evet, o pilleri biliyorum. Bundan sonra tercih edebilirim ancak şu an elimdeki pil onlardan değil.

Telefona bağlayınca Bluetooth sekmesinde gösterebilir veya uygulama falan bakabilirsiniz mağazadan. Benim telefonumda gösteriyor, deneyebilirsiniz belki.

Telefona bağlayınca Bluetooth sekmesinde gösterebilir veya uygulama falan bakabilirsiniz mağazadan. Benim telefonumda gösteriyor, deneyebilirsiniz belki.
Telefona bağlayamam ki. Lightning’den USB’ye dönüştürücüm yok maalesef.

Herkes normal öneride bulunmuşta hocam 4 aydır nasıl kullanıyorsunuz ?
Ben de bilmiyorum. İlk 2 ay yoğun kullandım ama sonraki 2 ay oynama yoğunluğum epey düştü. GeForce Now ile oyun oynadığım için titreşim çalışmıyor dolayısıyla titreşime güç harcamıyor. O yüzden herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…