Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Merhabalar,

Logitech F710 cihazımda kullandığım iki adet Duracell kalem pillerin seviyesini nasıl öğrenebilirim? 4 aydır piller bitmedi de. Sınırsız enerji keşfettim sanıyorum ki.

Daha ne kadar beni götürecek acaba?

Pilli ve bir uygulamaya entegre bir cihazınız var mı fare gibi? O cihaza pilleri takıp uygulamadan izleyecek şekilde deneyebilirsiniz, aklıma o geldi.

Merhabalar,

Logitech F710 cihazımda kullandığım iki adet Duracell kalem pillerin seviyesini nasıl öğrenebilirim? 4 aydır piller bitmedi de. Sınırsız enerji keşfettim sanıyorum ki.

Pilin içindeki Anot elektrotunun uzunluğunu biliyor musunuz ?

Merhabalar,

Hocam pil alırken duracell’in özel pilleri vardı, üstünde 2 tarafa bastırınca henüz ne kadar kaldığını seviyeli bir şekilde gösteriyordu. O pillerden almayı tercih edebilirsiniz.

Pilli ve bir uygulamaya entegre bir cihazınız var mı fare gibi? O cihaza pilleri takıp uygulamadan izleyecek şekilde deneyebilirsiniz, aklıma o geldi.
Logitech K380s klavyem var ama o da MacBook'ta pil düzeyi göstermiyor. Hep %100 gösteriyor.

Pilin içindeki Anot elektrotunun uzunluğunu biliyor musunuz ?
Yok, bilemiyorum. Pil bundan;
B83E8805-2FB6-4AA1-8C8A-A4826D038CFD_1_105_c.webp

Bluetooth ile bağlanıyorsanız Windows'ta gözüküyor. Kablo takılıyken zaten pil kullanmıyor.
Mac kullanıyorum. Gözükmüyor.

Hocam pil alırken duracell’in özel pilleri vardı, üstünde 2 tarafa bastırınca henüz ne kadar kaldığını seviyeli bir şekilde gösteriyordu. O pillerden almayı tercih edebilirsiniz.
Evet, o pilleri biliyorum. Bundan sonra tercih edebilirim ancak şu an elimdeki pil onlardan değil.

Telefona bağlayınca Bluetooth sekmesinde gösterebilir veya uygulama falan bakabilirsiniz mağazadan. Benim telefonumda gösteriyor, deneyebilirsiniz belki.