Hayatımda 2. kez burnum kanıyor ama bu 2. kanama durup dururken oldu. İlk burnum kanadığında ilkokuldaydım ve büyük sınıflar koşarken bana çarpmıştı burnum kanamıştı. Ondan sonraki yıllar asla bir kanama olmadı. Dün tuvaletteyken bir anda burnumun aktığını hissettim, bir baktım ki burnum kanıyordu. Doktora gitmeyi biliyorum ve doktora git diyecekseniz hiç yazmayın daha iyi. Gideceğim zaten ama nedenini bilen varsa diye konu açıyorum, neden olabilir? Dün gece kanamıştı bugün yine birden kanamaya başladı. 2 gün art arda.

Bana da oluyor bazen çok takmayın.

Birde hocam bende kansızlık var böyle burnun çok fazla kanaması sıkıntı çıkarır mı kan kaybı konusunda? Çünkü dün baya bir kanadı kan göleti oldu yer. Bugün kanadığında daha hafifti tabi.
Bir su bardağı dolacak kadar kanadı mı? Hemşire bana böyle sormuştu ve eğer o kadar kanadıysa veya kanarsa hemen gel demişti.

Yok alakasız.

Hocam öylesine soruyorum ama burun karıştırma ile ne alakası olabilir ki? Ben tuvalette dışkımı yaparken bir anda burnumdan kan aktığını hissettim. Burnumun iç kısmı acıyor sanırım şu ortadaki kemikten. Kanadığında ilk hata yapıp kafamı yukarı kaldırdım ama sonra babam geldi öyle yapma dedi burnumu peçeteyle bastırdık öyle pıhtılaştı durdu. Bugün yine oldu tabii.

Hocam internetteki siteden hepsini aldım. Üstteki yazdıklarım seninle alakalı alttakiler bütün burun kanama nedenleri.

Bir su bardağı dolacak kadar kanadı mı? Hemşire bana böyle sormuştu ve eğer o kadar kanadıysa veya kanarsa hemen gel demişti.
Evet eminim ki o kadar kanamıştır. İlk halıya gelmesin diye elimle kapamıştım elim kan doldu yani öyle diyeyim sonra da devam etti. Peçete tuttum baya iki yandan sıktım sürekli peçeteyi değiştirmem gerekti.

Evet eminim ki o kadar kanamıştır. İlk halıya gelmesin diye elimle kapamıştım elim kan doldu yani öyle diyeyim sonra da devam etti. Peçete tuttum baya iki yandan sıktım sürekli peçeteyi değiştirmem gerekti.
Bence dediğim gibi acile gidin bir, tansiyonunuzu ölçtürün. Doktora sorun bakalım ne diyecek. Sonuçta sağlığınız için yani bunun iknalık bir durumu yok.

Mesela bardağı ucu ucuna dolduramadık gitmemeli miyiz? Saçmalık. Böyle ölçümü olur :D
"Ortalama" güzel kardeşim benim, "ortalama".

Bence dediğim gibi acile gidin bir, tansiyonunuzu ölçtürün. Doktora sorun bakalım ne diyecek. Sonuçta sağlığınız için yani bunun iknalık bir durumu yok.

Anneme söyledim de biz çok hastaneye giden bir aile olmadığımız için gitmeyelim dedi. Bir daha kanarsa gideceğiz ama.

Yine gitsin gidiyorsa, ama bunun havalarla alakası var. Bahar değil de yaz veya kışın bastırdığı zamanlar doğal bir şey.