Durup dururken burun neden kanar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Bana da oluyor bazen çok takmayın.

Bir su bardağı dolacak kadar kanadı mı? Hemşire bana böyle sormuştu ve eğer o kadar kanadıysa veya kanarsa hemen gel demişti.

Hocam internetteki siteden hepsini aldım. Üstteki yazdıklarım seninle alakalı alttakiler bütün burun kanama nedenleri.

Bir su bardağı dolacak kadar kanadı mı? Hemşire bana böyle sormuştu ve eğer o kadar kanadıysa veya kanarsa hemen gel demişti.
Evet eminim ki o kadar kanamıştır. İlk halıya gelmesin diye elimle kapamıştım elim kan doldu yani öyle diyeyim sonra da devam etti. Peçete tuttum baya iki yandan sıktım sürekli peçeteyi değiştirmem gerekti.

Bence dediğim gibi acile gidin bir, tansiyonunuzu ölçtürün. Doktora sorun bakalım ne diyecek. Sonuçta sağlığınız için yani bunun iknalık bir durumu yok.

Mesela bardağı ucu ucuna dolduramadık gitmemeli miyiz? Saçmalık. Böyle ölçümü olur
"Ortalama" güzel kardeşim benim, "ortalama".

Bence dediğim gibi acile gidin bir, tansiyonunuzu ölçtürün. Doktora sorun bakalım ne diyecek. Sonuçta sağlığınız için yani bunun iknalık bir durumu yok.

Anneme söyledim de biz çok hastaneye giden bir aile olmadığımız için gitmeyelim dedi. Bir daha kanarsa gideceğiz ama.

Yine gitsin gidiyorsa, ama bunun havalarla alakası var. Bahar değil de yaz veya kışın bastırdığı zamanlar doğal bir şey.

Yine gitsin gidiyorsa, ama bunun havalarla alakası var. Bahar değil de yaz veya kışın bastırdığı zamanlar doğal bir şey.
Tamam da 15 yıldır hayattayım burnum kanamak için 15 yıl içinden dünü mü seçti? Hadi diyelim ondan bugün de kanadı evdeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…