Durup dururken burun neden kanar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Hocam tamam ilaç sürdünüz şimdi ben kolum ağrıyor öksürük şurubu içersem geçer mi? Hayır geçmez önce sorunun nedenini bulmalıyız her ilaç her hastalığa yaramaz.
Kremin adını şu an bilmiyorum akşam annem gelince sorarım.

Adından bahsetmiyorum sen neden kanadığını bilemezsen ilaç işe yaramaz boşa kullanırsın.
Önemsizdir belki kız kardeşimin de her hafta burnu kanardı o ilaçla çözmüştük ama onunki sürekli soğuktandı.

Önemsizdir belki kız kardeşimin de her hafta burnu kanardı o ilaçla çözmüştük ama onunki sürekli soğuktandı.

O zaman sizin burun derinizde incelik vardır kolayca yırtılıp kanamaya sebep oluyordur. Yani damarlar kolay tahriş oluyordur. Tuvalette kendinizi sıktıysanız o basınçla kanamış olabilir.

O zaman sizin burun derinizde incelik vardır kolayca yırtılıp kanamaya sebep oluyordur. Yani damarlar kolay tahriş oluyordur. Tuvalette kendinizi sıktıysanız o basınçla kanamış olabilir.
Bilmiyorum o sırada telefonla uğraşıyordum malum 50 dakika durunca sıkıcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…