Bilmiyorum o sırada telefonla uğraşıyordum malum 50 dakika durunca sıkıcı oluyor ☹️

Hocam o nasıl töbee. Hayal ettim o sahneyi. 50 dk bir insan nasıl çıkartmaya uğraşır ben 5 dk da çıkartıp 5 dk da temizliğini yapıp çıkıyorum. 50 dk bağırsaklarınızı mı bırakıyorsunuz?

Hocam o nasıl töbee. Hayal ettim o sahneyi. 50 dk bir insan nasıl çıkartmaya uğraşır ben 5 dk da çıkartıp 5 dk da temizliğini yapıp çıkıyorum. 50 dk bağırsaklarınızı mı bırakıyorsunuz?
Son zamanlarda midemde bir rahatsızlık var sabah burnum kanayınca kalkma çıkart öyle silersin dedi.

Hayatımda 2. Kez burnum kanıyor ama bu 2. kanama durup dururken oldu. İlk burnum kanadığında ilkokuldaydım ve büyük sınıflar koşarken bana çarpmıştı burnum kanamıştı. Ondan sonraki yıllar asla bir kanama olmadı. Dün tuvaletteyken bir anda burnumun aktığını hissettim, bir baktım ki burnum kanıyordu. Doktora gitmeyi biliyorum ve doktora git diyecekseniz hiç yazmayın daha iyi. Gideceğim zaten ama nedenini bilen varsa diye konu açıyorum, neden olabilir? Dün gece kanamıştı bugün yine birden kanamaya başladı. 2 gün art arda.
Hocam bunun birçok sebebi olabilir. Kendi yapınızdan kaynaklı, damar yapınızdan kaynaklı da olabilir hava şartlarında da olabilir. Bu tarz basit sebeplerden olup normal kabul edilebilecek olduğu gibi kötü bir sebepten de olabilir. O yüzden bir an önce KBB bölümüne bir başvurun. Doktorun görmesi daha iyi olur. En azından tehlikeli durumları ekarte etmiş olursunuz. Geçmiş olsun.

Hocam bunun birçok sebebi olabilir. Kendi yapınızdan kaynaklı, damar yapınızdan kaynaklı da olabilir hava şartlarında da olabilir. Bu tarz basit sebeplerden olup normal kabul edilebilecek olduğu gibi kötü bir sebepten de olabilir. O yüzden bir an önce KBB bölümüne bir başvurun. Doktorun görmesi daha iyi olur. En azından tehlikeli durumları ekarte etmiş olursunuz. Geçmiş olsun.
Hocam 3 kere falan kanadı bir şu anlık bir sorun yok teşekkür ederim.