Düşük ekran gövde oranlı iPhone'lara yüksek ekran gövde oranlı ekran üretiliyor mu?

Arkadaşlar iPhone 8, SE 2022'ye kadar olan iPhonelerde biliyorsunuz ki ekranının altından ve üstünden çok büyük gövdeye sahip. Acaba bahsettiğim modellere göre bir herhangi bir firma ekran gövde oranını şu anki üretilen telefonlar kadar yüksek yapabilip satışa koydu mu? Tam erkan deneyimini normal bir IPhone'da olduğu gibi yaşamak için Jailbreak ile sürüm yükseltip Touch ID gereksinimini kaldırmak gerekir fakat yine de o tuş ekranda otomatik olarak belireceği için bu yapılmadan da gayet kullanılabilir. Hiç böyle bir ekran olacağını sanmıyorum ama illaki benim gibi merak eden insanlar olacaktır, belki bu konu denk gelir merakını giderir. Teşekkürler şimdiden. @Aakons

Teşekkürler hocam. Bu gibi telefonların tasarımı beni benden alıyor. Bu dediğim işe hazır ekran olmasa bile ciddi olarak girişmeyi planlıyorum.

Eğer güzel modlama ile istediğini yaparsan teknoloji gündemine oturursun.
Belki çılgın bir Çinli yapmıştır ama global e duyurmamıştır.

Eğer güzel modlama ile istediğini yaparsan teknoloji gündemine oturursun.
Belki çılgın bir Çinli yapmıştır ama globalde duyulmamıştır.

Her türlü birisi yapmıştır bunu zaten. En kötü ileride parayı bulursam özel yaptırırım ekranı. Çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…