Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Hocam indirme bölgesini Avrupa'nın herhangi bir ülkesinin başkenti yapmayı deneyin. Frankfurt çokça öneriliyor.
Ama ne alttaki ayarın açık olması dikkatimi çekti. Acaba ondan kaynaklı mıdır?
yvz
Uzman
Hocam indirme bölgesini Avrupa'nın herhangi bir ülkesinin başkenti yapmayı deneyin. Frankfurt çokça öneriliyor.
O ayar şu hocam.
Frankfurta alınca 25i geçmiyor hocam.
Ömer_Yeter
Yetkin
Ondan kaynaklı değil çünkü öyle olsaydı bende de yavaş olurdu hız. Dediğim gibi bölgenizi değiştirmeniz size fayda sağlayabilir. Veya bulunudğunuz yere göre de ayarlayabilirsiniz. Mesela ben Isparta'da yşaıyorum ve otomatik olarak beni İzmir sunucusuna yönlendiriyor ve o şekilde tam verim alamasam da hızlı indiriyorum yani.
Bunların haricinde de önbellek temizleme işe yarayabilir. Virüs vs. yok galiba emin miyiz? Son olarak da ISS'iniz ile de görüşebilirsiniz.
yvz
Uzman
Ondan kaynaklı değil çünkü öyle olsaydı bende de yavaş olurdu hız. Dediğim gibi bölgenizi değiştirmeniz size fayda sağlayabilir. Veya bulunudğunuz yere göre de ayarlayabilirsiniz. Mesela ben Isparta'da yşaıyorum ve otomatik olarak beni İzmir sunucusuna yönlendiriyor ve o şekilde tam verim alamasam da hızlı indiriyorum yani.
Bunların haricinde de önbellek temizleme işe yarayabilir. Virüs vs. yok galiba emin miyiz? Son olarak da ISS'iniz ile de görüşebilirsiniz.
Virus yok eminiz.
Frankfurt'tan İstanbul'a geri alınca düzeldi
Ömer_Yeter
Yetkin
Steam'den normalde bir oyun indirirken 230-240 Mbps ile indirirdi geçen yaz ama şu an 130'u geçmiyor.
Speedtest'te hala 200 civarı çıkıyor. Steam ayarlarım şu şekilde.
Eki Görüntüle 243696
Bu problem neden kaynaklı olabilir?
Siz bir de bit ayarını açık tutuyorsunuz. Onu kapatmamanız belki kafa karışılığına sebep olmuş olabilir.
Virus yok eminiz.
Frankfurt'tan İstanbul'a geri alınca düzeldi![]()
Arada böyle olabiliyor ya. Kafayı yiyor platform sonra bir bakmışız ki düzelmiş. Epic'te bunu 10 kez yaşadım. İndirmediğim halde oyunlar inmiş şekilde falan gözüküyordu.
yvz
Uzman
Siz bir de bit ayarını açık tutuyorsunuz. Onu kapatmamanız belki kafa karışılığına sebep olmuş olabilir.
Arada böyle olabiliyor ya. Kafayı yiyor platform sonra bir bakmışız ki düzelmiş. Epic'te bunu 10 kez yaşadım. İndirmediğim halde oyunlar inmiş şekilde falan gözüküyordu.![]()
Şimdi gene düştü bu nasıl bir platformdur ya
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet