@Zero_Tw02, "zaten sens yüksek ne gerek var?" demişsiniz ama sensin az olup olmamasıyla pek alakası yok. Çünkü sadece oyunda kullanılmıyor padler. O halde 20x20 pad alalım 2-3 sens oynayalım CS2'yi. Ace Series'in de aynı şekilde 50x50 olanını çok rahat buluyorum, çoğu kişi öyle buluyor.

Zaman ayarlı.

@Zero_Tw02, "zaten sens yüksek ne gerek var?" demişsiniz ama sensin az olup olmamasıyla pek alakası yok. Çünkü sadece oyunda kullanılmıyor padler. O halde 20x20 pad alalım 2-3 sens oynayalım CS2'yi. Ace Series'in de aynı şekilde 50x50 olanını çok rahat buluyorum, çoğu kişi öyle buluyor.

Zaman ayarlı.

Sildim hocam zaten o kısmı. 20x20 alalım demiyorum 47x42 gayet yeterli hocam. Aradaki fiyat farkı azda değil.

Hybrit Bir pad al. Bende 0.5 sens 1600DPI oynuyorum ve Ace sunset veya Soa Pro hybrit kullanıyorum. Senin için Soa Pro daha mantıklı.
Bende Hybrid düşünüyorum ancak Speed kullanmışım hep düşük sens düşük DPI kullanıyorum sizin ise DPI değeriniz benim 4 katım bilemedim ne yalan söyleyeyim.
Düz SOA Speed öneririm hocam Pro'ya gerek yok.
Muhtemelen Pro alırım bir kere alacağım sonuçta olmuşken büyük olsun
Peki sizce hangi renk? Mavi, Beyaz, Ninja Gri mi? Setupım ve eşyalarım ayrıca şu an kullandığım 90x40 mousepadim beyaz ama kir içinde...

Peki Ace serisi ile Soa serisinin en önemli farkı nedir? Soa mı Ace mi?

Bende Hybrid düşünüyorum ancak Speed kullanmışım hep düşük sens düşük DPI kullanıyorum sizin ise DPI değeriniz benim 4 katım bilemedim ne yalan söyleyeyim.

Peki sizce hangi renk? Mavi, Beyaz, Ninja Gri mi? Setupım ve eşyalarım ayrıca şu an kullandığım 90x40 mousepadim beyaz ama kir içinde...

Hızlı padlere alışkınsan speed alabilirsin. Onun dışında Hybit daha ideal.

Poron taban olması ve yüzey kalitesi.