Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 681 Yer Burdur 27 Aralık 2025 #1 Sadece koklatmalık şekilde Celeron N4020C laptopta Skyrim oynamayı düşünüyorum. Hem Steam versiyonu hem Microsoft Store versiyonuna sahibim, hangisini tercih etmeyelim?
Sadece koklatmalık şekilde Celeron N4020C laptopta Skyrim oynamayı düşünüyorum. Hem Steam versiyonu hem Microsoft Store versiyonuna sahibim, hangisini tercih etmeyelim?
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.267 Çözümler 5 Beğeniler 1.174 27 Aralık 2025 #2 Steam'den oyna gitsin her ikisinde de varsa. Bir şey fark etmez gerçi. Steam'de saat, başarım, ss falan alırsın.
Steam'den oyna gitsin her ikisinde de varsa. Bir şey fark etmez gerçi. Steam'de saat, başarım, ss falan alırsın.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.501 Çözümler 70 Beğeniler 5.451 Yer Haddonfield, Illinois 27 Aralık 2025 #3 Steam daha iyi. Microsoft, Xbox app falan açıyor arkada illa etkiler düşük bir sistemi.
KS KS Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 681 Yer Burdur 27 Aralık 2025 #4 ExellionTR dedi: Steam'den oyna gitsin her ikisinde de varsa. Genişletmek için tıkla... Steam düşük işlemci düşmanı yoksa hiç düşünmeyeceğim. Michael MYERS dedi: Steam daha iyi. Microsoft, Xbox app falan açıyor arkada illa etkiler düşük bir sistemi. Genişletmek için tıkla... Açamaz çünkü LTSC kurulum mevcut.
ExellionTR dedi: Steam'den oyna gitsin her ikisinde de varsa. Genişletmek için tıkla... Steam düşük işlemci düşmanı yoksa hiç düşünmeyeceğim. Michael MYERS dedi: Steam daha iyi. Microsoft, Xbox app falan açıyor arkada illa etkiler düşük bir sistemi. Genişletmek için tıkla... Açamaz çünkü LTSC kurulum mevcut.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.501 Çözümler 70 Beğeniler 5.451 Yer Haddonfield, Illinois 27 Aralık 2025 #5 Darth AMD dedi: Steam düşük işlemci düşmanı yoksa hiç düşünmeyeceğim. Açamaz çünkü LTSC kurulum mevcut. Genişletmek için tıkla... Xbox App zorunlu diye biliyorum ben. Oradan hesap açıyorsun. En azından ben oyun indirince öyle.
Darth AMD dedi: Steam düşük işlemci düşmanı yoksa hiç düşünmeyeceğim. Açamaz çünkü LTSC kurulum mevcut. Genişletmek için tıkla... Xbox App zorunlu diye biliyorum ben. Oradan hesap açıyorsun. En azından ben oyun indirince öyle.
Rav3nnd Deneyimli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 703 Makaleler 4 Çözümler 23 Beğeniler 624 27 Aralık 2025 #6 Neredeyse hiç bir farkı yok, bu yüzden platform fark etmez her ikisinde olduğu için Steam en iyi tercihtir.
Neredeyse hiç bir farkı yok, bu yüzden platform fark etmez her ikisinde olduğu için Steam en iyi tercihtir.
KS KS Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 681 Yer Burdur 27 Aralık 2025 #7 Öyleyse topluluk kararıyla Steam seçilmiştir. Yanıt veren herkese teşekkür ederim.