Az miktarlar ile 3 5 harçlık çıkarabileceğim yöntem var mı dostlar? Şimdiden teşekkürler.
Ben de küçük miktarlarda en azından piyasayı, kriptoyu falan öğrenirim diye ara ara 5-10 dolar atıp deniyordum bir seyler. Kaldıraç harici kayda değer miktarlarda kazanamazsın. Kaldıraç da ise vezir de olabilirsin rezil de, her şey anında değişebilir. Örneğin 5 doları 30 yapıp çıkacağım dedikten sonra 27 dolarda 30'u beklerken sıfırlanmışlığım falan vardır. Tabi nispeten küçük miktarlar olduğu için çok sıkıntı etmiyorsun katlarsan mutlu olursun kaybedersen 5 dolar deyip geçersin.

Düşük yatırım ile büyük kazançlar elde etmek yatırım değil de kumar gibi bir şey oluyor. Kaldıraç dediğimiz şey kumardan ibaret. Ne olacağı belli değil, manipülasyona çok açık. Yüksek bilgi ve deneyim gerektirir. Yüksek deneyime sahip olanlar da kaybeder, hiçbir garantisi yok. Yatırım biraz daha uzun vadeli düşünülmelidir bana göre. Güvendiğin yatırım araçlarına az ya da çok demeden paranı paylaştırmaya başlarsın, gün gelir belki 5 belki 10 sene sonra seni kalkındıracak seviyeye gelir. Belki şansın yaver gider daha kısa sürede paran artar belli olmaz. Ama bu bir anda köşeyi dönme hayali pek gerçekçi değil.

Grafiğe göz gezdirip 300-400 günde çıkarılabilir. Mesela şu sıralar ölü, çıkmaz. Ama canlı zamandayken ben çıkarıyorum. Hatta Modern Warfare 2019 aldım kripto'dan çıkardığım ufak para ile :gülümse: