Elma ısıran 52
Üstün
İnsanların sizin hakkınızda ya da başkaları hakkında düşündüklerini bilebilecek bir gücünüz olsaydı ve bu gücünüzü kimse bilmeseydi, bu güçle nasıl zenginlik elde ederdiniz?
Bu illegal bir yöntem olurdu, hatta düpedüz hırsızlık.
İnsanların düşüncelerini okuyarak kumarhanede nasıl kazanabilirsin ki?Benim düsüncem çok basit olacak ama gidersin en kötü bir kumarhaneye orada aptal değilsen kazanırsın.
Bu illegal bir yöntem olurdu, hatta düpedüz hırsızlık.legal olarak neler yapardın?
Yani hocam, adamın elindekini falan bilseniz avantajlı konuma gelmez misiniz?Bu illegal bir yöntem olurdu, hatta düpedüz hırsızlık.Legal olarak neler yapardın?
İnsanların düşüncelerini okuyarak kumarhanede nasıl kazanabilirsin ki?
Siyasetçi olup orada yükselme planı çok gerçekçi gelmedi. Öyle kolay mı siyasette yükselmek kimin ne düşündüğünü çoğu zaman biliyoruz zaten.Siyasetci olup oradan yükselip para aklardım illegal olarak şimdi siz illegal deyince.
Yani hocam, adamın elindekini falan bilseniz avantajlı konuma gelmez misiniz?
Öyle tabii de... Kumarhaneler kazananları sevmezler bilirsin. Oracıkta indirilme olasılığın çok yüksek olurdu...Yani hocam, adamın elindekini falan bilseniz avantajlı konuma gelmez misiniz?
Hem de insanları iyileştirirdin.İlişki terapistliği yapardım. Zihin okuma ile sorunları anında bulurdum. %100 başarı oranı sağlayıp ünüme ün katardım.![]()
Siyasetçi olup orada yükselme planı çok gerçekçi gelmedi. Öyle kolay mı siyasette yükselmek kimin ne düşündüğünü çoğu zaman biliyoruz zaten.şimdi de yükselebilirsin madem öyle.
Öyle tabii de... Kumarhaneler kazananları sevmezler bilirsin. Oracıkta indirilme olasılığın çok yüksek olurdu...
Emin ol kumarhaneler arası şebeke senden daha güçlüdür. Sen gitmeden haberin gider.Hep aynı kumarhane olacak olmayacak, bazen de bilerek kaybederim ama kazancım daha büyük olurdu.
Siyasetçi olup orada yükselme planı çok gerçekçi gelmedi. Öyle kolay mı siyasette yükselmek kimin ne düşündüğünü çoğu zaman biliyoruz zaten.şimdi de yükselebilirsin madem öyle.
Öyle tabii de... Kumarhaneler kazananları sevmezler bilirsin. Oracıkta indirilme olasılığın çok yüksek olurdu...
Hem de insanları iyileştirirdin.süper adamsın sen ya. Masum ve güzel cevap...