Bu illegal bir yöntem olurdu, hatta düpedüz hırsızlık. 🤣 legal olarak neler yapardın?

Siyasetci olup oradan yükselip para aklardım illegal olarak şimdi siz illegal deyince.🤣🤣

Bu illegal bir yöntem olurdu, hatta düpedüz hırsızlık. 🤣 Legal olarak neler yapardın?

İnsanların düşüncelerini okuyarak kumarhanede nasıl kazanabilirsin ki?
Yani hocam, adamın elindekini falan bilseniz avantajlı konuma gelmez misiniz?

Siyasetci olup oradan yükselip para aklardım illegal olarak şimdi siz illegal deyince.🤣🤣

Siyasetçi olup orada yükselme planı çok gerçekçi gelmedi. Öyle kolay mı siyasette yükselmek kimin ne düşündüğünü çoğu zaman biliyoruz zaten. :D Şimdi de yükselebilirsin madem öyle.

Öyle tabii de... Kumarhaneler kazananları sevmezler bilirsin. Oracıkta indirilme olasılığın çok yüksek olurdu...

İlişki terapistliği yapardım. Zihin okuma ile sorunları anında bulurdum. %100 başarı oranı sağlayıp ünüme ün katardım.😀
Hem de insanları iyileştirirdin. 😍 Süper adamsın sen ya. Masum ve güzel cevap...

Siyasetçi olup orada yükselme planı çok gerçekçi gelmedi. Öyle kolay mı siyasette yükselmek kimin ne düşündüğünü çoğu zaman biliyoruz zaten. :D şimdi de yükselebilirsin madem öyle.

Öyle tabii de... Kumarhaneler kazananları sevmezler bilirsin. Oracıkta indirilme olasılığın çok yüksek olurdu...

Hep aynı kumarhane olacak olmayacak, bazen de bilerek kaybederim ama kazancım daha büyük olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyasetçi olup orada yükselme planı çok gerçekçi gelmedi. Öyle kolay mı siyasette yükselmek kimin ne düşündüğünü çoğu zaman biliyoruz zaten. :D şimdi de yükselebilirsin madem öyle.

Hem de insanları iyileştirirdin. 😍 süper adamsın sen ya. Masum ve güzel cevap...

Yani adamın aklından gecen kritik bilgi varsa bunu kullanarak santaj yapılabilir mesela.
Bu arada iyice illegale düştük ama hayırlısı iyi ki bu güç yokmuş.🤣🤣