Merhaba benim PC format atmadan önce bir sorun yoktu. Formattan sonra PC de herhangi bir Google'dan duvar kâğıdı indirince ve yapınca dosyalara koyunca siliniyor, sebebi nedir?
Ben Trendyol'dan 25 TL'ye bulmuştum Windows 10 Pro anahtarımı güvenebilirsin. Ve OEM anahtar. OEM işleri derken sanırım anlamını bilmiyorsunuz. OEM anahtarlar tek kullanımlıktır. Etkinleştirmeyi yaptığınız anda artık o anakart değişene kadar etkin kalır, çünkü anakarta kazınır OEM anahtarlar. Retail anahtarlar ise her formattan sonra girip etkinleştirmeniz gerekir.
Beleş konusuna gelirsek tabii ki bulduğunuz her anahtarı denemeyeceksiniz.
Ben Trendyol'dan 25 TL'ye bulmuştum Windows 10 Pro anahtarımı güvenebilirsin. Ve OEM anahtar. OEM işleri derken sanırım anlamını bilmiyorsunuz. OEM anahtarlar tek kullanımlıktır. Etkinleştirmeyi yaptığınız anda artık o anakart değişene kadar etkin kalır, çünkü anakarta kazınır OEM anahtarlar. Retail anahtarlar ise her formattan sonra girip etkinleştirmeniz gerekir.
Beleş konusuna gelirsek tabii ki bulduğunuz her anahtarı denemeyeceksiniz.
Haklısınız OEM anaklarta kazıldığı için ve sattığımda sorun cıkarar diye pek güvenmiyorum ve istemiyorum Retail almak istediğimde oda pahlı OEM kıyasla.
Bana sormamışsınız ama Windows'u etkinleştirin özellikle Windows 11 kullanıcılarında eğer etkinleştirme yapılmadıysa duvar kâğıdı olarak uygula seçeneğinden yaptığınız her tür duvar kâğıdı Windows'u restart ettiğinizde yani yeniden başlattığınızda kaybolacaktır, ve yerine Windows 11 arka planı gelecektir. Bu şekilde oluyorsa Windows'u etkinleştirmediğinizden kaynaklıdır.
Haklısınız OEM anaklarta kazıldığı için ve sattığımda sorun cıkarar diye pek güvenmiyorum ve istemiyorum Retail almak istediğimde oda pahlı OEM kıyasla.
Neden sorun çıkarsın ki OEM anahtarı kendi adınızı girerek almıyorsunuz ki. Onu da aynı şekilde satın alıyorsunuz Retail'i de aynı şekilde. Hem satarken orijinal lisanlı diye satarsınız.