Detaylar
Kim cevapladı?Xasthur
Yetkin
Pearl Jam - Black, Radiohead - Exit Music, Alice in Chains – Rooster, Archive - Again, Madrugada – Honey Bee, Mike Oldfield - Nuclear, Shamrain - To Leave, Shawn James – Through the Valley, The White Buffalo - House of the Rising Sun.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, tekrar ekleme yaparım.
Pearl Jam - Black, Radiohead - Exit Music, Alice in Chains – Rooster, Archive - Again, Madrugada – Honey Bee, Mike Oldfield - Nuclear, Shamrain - To Leave, Shawn James – Through the Valley, The White Buffalo - House of the Rising Sun.
The White Buffalo'yu unutmuştum, iyi oldu
Black en çok dinlediklerimde top 100'de falandır, eklerim onu da. Diğerlerine de bi' kulak gezdiririm artık, teşekkürler
Xasthur
Yetkin
Radiohead denince depresiflik gelir akla.The White Buffalo'yu unutmuştum, iyi olduBiraz daha fazla Radiohead şarkıları eklerim muhtemelen
Black en çok dinlediklerimde top 100'de falandır, eklerim onu da. Diğerlerine de bi' kulak gezdiririm artık, teşekkürlerAyrıca favladığım şarkı sayısı bile binden fazla olduğu için çok zor oluyor seçmek
![]()
SOAD - Lonely Day ve Soldier Side, Mötorhead - One More Fucking Time, King Crimson - Epitaph, The Court of The Crimson King, Starless ve Fallen Angel, Opeth - To Bid You Farewell, Pentagram - Geçmişin Yükü ve Doğmadan Önce, Katatonia - July eklenebilir.
Bu arada playlistin yarısından haberdar olmayan da metal dinliyorum demesin kendine bir zahmet.
Bu arada playlistin yarısından haberdar olmayan da metal dinliyorum demesin kendine bir zahmet.
Benim de şöyle bir playlistim var, çok güzel parçalar var göz atabilirsiniz. Gösterilenden çok daha fazla şarkı var, Spotify üzerinden bakın.
Bu sağlam listeymis hocam. Lorna Shore eklemeyi düşünür müsünüz? Ayrıca mutlaka dinleyin dediğiniz bilinmedik gruplar var mıdır?
Pain Remains I, II ve III art arda baya vurucu oluyor. Playlistinize de baya uyumlu olur. Lorna Shore tık brutal sadece ama o da tadı tuzudur.
Benim de şöyle bir playlistim var, çok güzel parçalar var göz atabilirsiniz. Gösterilenden çok daha fazla şarkı var, Spotify üzerinden bakın.
800 şarkının 200 tanesi zaten benim favorilere eklediklerimdenmiş