Duymayan kulağın ses titreşimi hissetmesi normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5330
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
  • Etiketler Etiketler
    ses

5330

Deneyimli
Önceden kulaklıktan gelen sesi asla hissetmezdim. Baslı seslerden bahsetmiyorum düşük ses seviyesinden bahsediyorum.

Önceden hiç ağrımazdı bugün hissettiğim titreşimden sonra az bir şey ağrıdı kbb doktorunun dediğine göre asla iyileşmez tedavisi yok diyor. Kontrole gitmeye değer mi sizce.

Böyle şeylerin peşini bırakmayın hocam, kontrole gitmekten zarar gelmez. Belki literatür takip etmeyip sana 50 yıllık bilgi satıyor. Ben artık bu ülkede doktorlara güvenmiyorum.

Böyle şeylerin peşini bırakmayın hocam, kontrole gitmekten zarar gelmez. Belki literatür takip etmeyip sana 50 yıllık bilgi satıyor. Ben artık bu ülkede doktorlara güvenmiyorum.

Ailem Ankara çevresindeki bütün hastanelere götürmüştür herhalde ne olur olmaz diye. 4 yıldır hiç kontrole gitmedim bıktığım için hep mr çekiyorlardı işitme testiyle beraber.

Ailem Ankara çevresindeki bütün hastanelere götürmüştür herhalde ne olur olmaz diye. 4 yıldır hiç kontrole gitmedim bıktığım için hep mr çekiyorlardı işitme testiyle beraber.
Never say never! Belki o gün bugün deyip, bir kontrole daha gitmekten zarar gelmez.

hocam sadece tek kulağım duymuyor diğer kulağım %100 duyuyor havale sonucu oldu galiba.
Çok geçmiş olsun hocam. En azından hala şanslı olan bir kulağın var. Hangisini kastediyorum sen seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…